Fks14'ün İlk Filmi Gelişmeleri Paylaşım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Off..

Sabah sete geldim, dis sahneleri çektik çok güzel oldu ve çok begendik. Iç sahnelerin bir kismini çektik ama hepsini çekemedik çünkü filmi çektigimiz sehirde elektrikler bir yangindan dolayi iptal edildi ve çekimleri bir önümüzdeki ayda tamamlayacagiz insallah.

Çok üzgünüm ama yapacak bir sey yok. Her iste bir hayir vardir. Demek ki kismet degilmis bugün çekimleri bitirmek..

nazar değmiş. agzını daha sıkı olsun artık :)) bari bir iki foto çekeyedin göreydik seti

Geçmiş olsun. Kısmet değilmiş.
Elektrik kesintisi sebebiyle bir ay ertelenir miymiş? En fazla bir hafta, o bile fazla. :)

- - - Ekleme - - -

Elektrik kesintisi sebebiyle bir ay ertelenir miymiş? En fazla bir hafta, o bile fazla. :)

- - - Ekleme - - -

ev sahibi oyle buyurdu

beyazsoy su an gerçekten kötüyum ve yatacagim. yarin ilgilenecegim.

ilgin icin tesekkur ederim

kötü olacak biişey yok kendini kötü hisetiğinde hep şunu düşün her işte bir hayır vardı. belki işi bitirdiğinde daha kötü bişey olacaktı

Sonra konuşuyorum mesajlarım siliniyor. 1 ay ne alaka? İlk konu açıldığında bişeyler demiştim.Doğru mu çıkıyor ne?