"Firar" Bu Sezon Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

FavoriForumum.NET / ÖZEL HABER

Star Tv'de ekrana gelen ve başrollerini Caner Cindoruk, İsmail Hacıoğlu ve Eda Özerkan'ın paylastıgı "Firar" dizisi bu sezon sona erecek.

Bloomberg HT'de yayınlanan "Yerli Dizi" programına konuk olan Caner Cindoruk, dizinin bu sezon büyük olasılıkla biteceğini açıkladı. Cindoruk'un yeni bir dizi projesinde yer alıp almayacagı şimdiden merak konusu..

images

Beklenen bir gelişmeydi. Aksi olsaydı büyük sürpriz olurdu zaten. :)

Dizi aslında kötü başlamamıştı ama Hayat Devam Ediyor'un gelişiyle bir anda çöktü. :)

Geçen hafta veya ondan önceki haftada olabilir yanında [FİNAL] yazısı görmüştüm hatta reyting konusunda, benmi yanlış hatırlıyorum?

ilk bölümlerini izlemiştim güzeldi, Ozan'ın dediği gibi Hayat Devam Ediyor başlayınca dizi çöküşe geçti... Daha sonra oyuncu takviyesi filan yaptılar ancak seyirci bir kere uzaklaşmıştı diziden, kötü gidişi durduramadılar...

Oyunculari yeni projelerde görme dilegiyle..

Firar dizisinin ilk bölümlerinin reytingleri iyiydi ama sonradan düşüşe geçti, yani bence bitirilmesi doğru ve normal bir karar. :)

iki bölümünü izlemiştim vasat bir film bitse sorun olmaz bana göre...

Dizi ilk başta 11-12. olmuştu ama sonra 4-5. liğe çıktı ama sonra yeni dizilerin gelmesiyle çöktü dizi...

Konu netlige vardi. Dizi kesin olarak Haziran'da bitiyor. Bu açiklamayi, Cine 5'te yayinlanan "Bir Demet Yasemin" programina katilan Didem Balçin yapti.