Fi'nin Show TV Macerası Başlıyor!

Fi ekranda denk geldikçe izlenebilecek bir dizi gece tekrarı daha çok izlenebilir de ama prime time sanmıyorum

Sen Kanal D fanı değil miydin ya ne bu 360 derece dönme?

BluTV paralı haliyle bile Puhudan çok izleniyor. :A

Ben ne zaman Kanal D fanıydım? :A

Küçükken yayınladığı çizgi filmlerden dolayı severdim, sonra sevdiğim dizileri iyi reytingler almalarına rağmen yayından kaldırmaya başladı ve o sevgim de bitti. :A Zaten o günden beri kanal belini doğrultamadı, yalnız değilim bu konuda. :A

Ben ne zaman Kanal D fanıydım? :A

Küçükken yayınladığı çizgi filmlerden dolayı severdim, sonra sevdiğim dizileri iyi reytingler almalarına rağmen yayından kaldırmaya başladı ve o sevgim de bitti. :A Zaten o günden beri kanal belini doğrultamadı, yalnız değilim bu konuda. :A
Kanal D dizi kaldırmadı, reytingleri düşünce maliyetlerini karşılayamadı ve yapımcılar izin istedi. Bu kadar...

Kanal D dizi kaldırmadı, reytingleri düşünce maliyetlerini karşılayamadı ve yapımcılar izin istedi. Bu kadar...

76Z4Za.jpg

Pt2'de yayına girer. Çukur'dan sonra yada Cuma akşamı pt2 olabilir bence.:)

İnternette yayınlanmış dizilerin daha sonra Tv'de de yayınlanması çok saçma geliyor bana. İzleyen izledi zaten, kim izleyecek bu saatten sonra Tv'den Fi'yi :D

TV den izleyen olacağını sanmıyorum sansürden izlenmez zaten :A

uzun aradan sonra ilk kez ay yapim 2 projesi ayni sezon showda yayin yapio
3-4 reytingle izlenir gibi biraz gec baslasa yaza dogru daha iyi olur
yeni sezoa serenay sarikaya ile ay yapim dizi yaparsa showa ayri heyecan olur bakalim artik

Pt 2 de şansı yüksek olabilir ama yine De finale kadar dayanır mi şüpheli.