- Reaksiyon puanı
- 14,246
- Puanı
- 1,060
evet çok tadında bitiyo hiç sorma görende ne sanacak o ona bakıyo diğeri ona bölümler o şekil ilerliyo sonrada tad diyolar ilginç
evet çok tadında bitiyo hiç sorma görende ne sanacak o ona bakıyo diğeri ona bölümler o şekil ilerliyo sonrada tad diyolar ilginç
valla bence de ..afk biraz yavaş tempoda ve saçmlayarak gitmiş olabilir ama fgsn gayet iyiydi
Ouuff yaaa :'((( Ferihammm neden bitiyorrr ( Ben simdi hangi diziye bukadar bagli olacagim, Seher Hande ünal Koray Hatica Hala Riza amca Lara Tülin Feriha Emir hepsini çook özliicem yaaa Tmm Feriha Ve Emiri yeni bi dizide görebilrm ama öbürküleride isterim ( Umarim HAZAL KAYA Ferihadan sonra yeni bi diziye baslar Amerikaya felan gitmez, diziside ins SHOW'TV de veya KANAL'D'de olur ( onu hep ekranda görmek isterimm <33
biten diziler arasında sadece keşanlıya üzüldüm ...fatmagül zaten destan yazarak süresini mükemmel bir şekilde tamamladı tam zamanında bitiyor ..
foxda ismi geçen dizileri izlemiyorum bitselerde benim açımdan sorun yok
öyle bir geçer zamanki bu sene bitseydi çok iyi olurdu ama malesef bir yıl daha uzatılıyor ..
ö.b.g.z.k bitmesi gerekiyordu ama uzayacak off off
evet onu diyorum işte neden uzatıyorlarsa oysa bu sene iki yılını doldurdu yeterliydi )
Adını Feriha Koydum'da Feriha'yı yani Hazal Kaya'yı bakalım öbür kü sezon hangi kanal da göreceğiz
kanal d de görürüz umarım perşembe günü süper iş yapar ...