Final Yapacak Tüm Diziler;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afk biraz yavaş tempoda ve saçmlayarak gitmiş olabilir ama fgsn gayet iyiydi :D

Ouuff yaaa :'((( Ferihammm neden bitiyorrr :(( Ben simdi hangi diziye bukadar bagli olacagim, Seher Hande ünal Koray Hatica Hala Riza amca Lara Tülin Feriha Emir hepsini çook özliicem yaaa Tmm Feriha Ve Emiri yeni bi dizide görebilrm ama öbürküleride isterim :(( Umarim HAZAL KAYA Ferihadan sonra yeni bi diziye baslar Amerikaya felan gitmez, diziside ins SHOW'TV de veya KANAL'D'de olur :(( onu hep ekranda görmek isterimm <33

Ouuff yaaa :'((( Ferihammm neden bitiyorrr :(( Ben simdi hangi diziye bukadar bagli olacagim, Seher Hande ünal Koray Hatica Hala Riza amca Lara Tülin Feriha Emir hepsini çook özliicem yaaa Tmm Feriha Ve Emiri yeni bi dizide görebilrm ama öbürküleride isterim :(( Umarim HAZAL KAYA Ferihadan sonra yeni bi diziye baslar Amerikaya felan gitmez, diziside ins SHOW'TV de veya KANAL'D'de olur :(( onu hep ekranda görmek isterimm <33

üzülme bence.
Feriha ile Emir yeni sezonda başka dizilerde olacak zaten, geçenlerde gazete görmüştüm :)
Emir yine Show'da olacak :D ?

biten diziler arasında sadece keşanlıya üzüldüm ...fatmagül zaten destan yazarak süresini mükemmel bir şekilde tamamladı tam zamanında bitiyor ..

foxda ismi geçen dizileri izlemiyorum bitselerde benim açımdan sorun yok

öyle bir geçer zamanki bu sene bitseydi çok iyi olurdu ama malesef bir yıl daha uzatılıyor ..

biten diziler arasında sadece keşanlıya üzüldüm ...fatmagül zaten destan yazarak süresini mükemmel bir şekilde tamamladı tam zamanında bitiyor ..

foxda ismi geçen dizileri izlemiyorum bitselerde benim açımdan sorun yok

öyle bir geçer zamanki bu sene bitseydi çok iyi olurdu ama malesef bir yıl daha uzatılıyor ..

ö.b.g.z.k bitmesi gerekiyordu ama uzayacak off off :D

Arkadaşlar Bu Arada ;
Türkiye'de Yayında Olan Dizi Sayısı 56 y mış :D

<form rel="async" class="commentable_item autoexpand_mode" method="post" action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" id="usnsi9_44" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">
</form>

Adını Feriha Koydum iyi reytingler almasına rağmen tadında bırakmasını bildi.Öyle Bir Geçer Zaman Ki,Lale Devri ve Yer Gök Aşk'da bu sezon bitmeliydi bence

FOX hayatta yer gök aşk ile lale devrini bitirmez daha :)

Lale devri ve yer gök aşk'ın devam etmesine hiç şaşırmadım. çünkü ikisi de FOX'un en güçlü dizileri :)

Unutma beni ve deniz yıldızı'nın da devam edeceğine hiç şaşırmadım. çünkü ikisi de FOX'un en güçlü dizilerinden... :smile:

Adını Feriha Koydum'da Feriha'yı yani Hazal Kaya'yı bakalım öbür kü sezon hangi kanal da göreceğiz :)

428209_360096214031086_203646616342714_1085960_542452538_n.jpg

Click here to view the original image of 849x313px.
423485_338757779494834_1286152169_n.jpg

NOT: Deniz Yıldızı ve Unutma Beni en az 1 yıl daha FOX ekranlarında olacak.

bu dizileri çok seviyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...