2021 Final | Ayça Ayşin Turan ⚡⚔️🔥 ⚔️⚡ Alina Boz | Foto + GIF (Bakınız)

Hangi güzel 'En Favori Güzel 2021' olsun?

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajlarda belliki Alina önde.
Ben de bundan dolayı Ayça dedim, her nekadar benim için farketmesede. Rekabet olsun
Neyse diss atmaya cesaret edemedim ama her neyse..
😏

Ben de Ayça’cıyım, Ayça team olarak rahat kazanacağız umarım

Ben o yorumu oy atmadan attım. Sen Alina'ya oy vermişsin zaten. Etkinlik boyunca -Pınar > Alina > Afra dedin. Girme bu toplara
Yok Ayça her türlü kazanır ben gizli Ayça’cıyım ama fair play centilmenlik ruhu adına Alina’ya oy verdim
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım sanki o toplara girme demeler filan

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok Ayça her türlü kazanır ben gizli Ayça’cıyım ama fair play centilmenlik ruhu adına Alina’ya oy verdim
Kısmet artık. Benim için farketmez. Dizi izleme desen Ayça'yı sadece Arıza dizisinde izledim ama Alina'yı Paramparça, Elimi bırakma ve Maraşlı
ikisinede bazı turlar oy vermemişliğim oldu. Yorumlardan yola çıkarak tercih yaptım. Rekabet olur umarım.
Alina her türlü kazanabilir. Bakacağız. Kısmet

Yorumlardan oy kullanman sinirimi bozdu ama?

Neyse tamam anladık senin için ikisi de eşit, bu yüzden yorumlara göre fikrin netleşti ve hayırlısı artık kim kazanırsa güzel bir etkinlik oldu ve özellikle son 4’e kalanlar iyi isimlerdi, Aslı biraz soru işareti tabii

Reactions: Dosi
Tam olarak değil aslında
yine Ayça derdim ama 1 gün daha beklerdim. Sadece erken oldu. Ben tıpkı erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da siyah saçlıları sarışınlardan daha iyi buluyorum

Reactions: Tolstoyevski
Sonuca etkili olacağını düşünmesemde oyunu kullandım.

Ben pek dizilerini seyretmedim fazla iki isminde o yüzden bu defa güzelliğe göre oy verdim ama iki isimde hak ediyor bence bu konuda finali

Reactions: Dosi
😏

@Gerekli24 Tols'a boşuna beğeni attın, blöf yapıyor o.

Bu arada yine birisi farkı açmış. Yüksek ihtimmale bu şekilde biter. Tabi şuan 23 oy geldi ve bir o kadar oy gelme olasılığı var.
------

Ben pek dizilerini seyretmedim fazla iki isminde o yüzden bu defa güzelliğe göre oy verdim ama iki isimde hak ediyor bence bu konuda finali
Ben yukarda yazmıştım, Alina'nın tüm TV dizilerini izledim. Ayça ise sadece bir tane ama Ayça bir tık ağır bastı ve ona oy verdim.

@Gerekli24 Tols'a boşuna beğeni attın, blöf yapıyor o.

Bu arada yine birisi farkı açmış. Yüksek ihtimmale bu şekilde biter. Tabi şuan 23 oy geldi ve bir o kadar oy gelme olasılığı var.
Mikasa hanım... 😡
(şu emojiyi son günlerde sık kullanmaya başladım
)

Reactions: 12.Adam and Dosi
😏

Ben o yorumu oy atmadan attım. Sen Alina'ya oy vermişsin zaten. Etkinlik boyunca -Pınar > Alina > Afra dedin. Girme bu toplara

Yoldaşım, kaşınıyor.
Konuştukça batıyorsun.Bu konuda tek kelime dahi etme.

Fark diye spo vermeyelim bence final turunda ki ortada çok büyük bir fark yok zaten....

Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...