Asil Gök - Hastayım Sana
Hani oy?
Tekrar bak ve uygun tepkiyi bırak.
Zeynep,Neşet şimdi Asil Gök yerine, Merve'ye oy atar.Bırakacaktım ama oy yoktu diye bırakmadım
------
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @MEnes @dreamy @kerem @bazinga @tolgab @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve herkes
Hayır tabiki de. Oy değiştirmek yokZeynep,Neşet şimdi Asil Gök yerine, Merve'ye oy atar.
Bırakacaktım ama oy yoktu diye bırakmadım
------
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @MEnes @dreamy @kerem @bazinga @tolgab @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve herkes
Seçenekler gözükmüyor mu?Kız bu ne nasıl oy verecem ben 😱
Seçenekler gözükmüyor mu?
Kız bu ne nasıl oy verecem ben 😱
Al sana spoiBilseydim Asil Gök’e oy verirdim zaten kazanma şansı kalmamış, inanılmaz bir fark atmış Merve Özbey.
Finalde Aleyna BABA olmadığı için içimiz buruk ancak yapacak bir şey yok, ikinci favorim en başından beri Merve Özbey ve “Vuracak” parçasıydı. O yüzden nispeten tatmin edici bir son olacak kendi adıma...
Al sana spoi
Başa baş gitseydi mesajı değiştirirdim
Bu arada 24 saat sonra sonlandırayım. Kesinleşmiş olur 1 Ocak tarihine sarkmasın. Zaten ben ilk gün süre ayarlamıyorum katılıma göre
Dedi Sıla hayranı...Asil Gök hak eden popülerlik kazanan. Şaşırtmadın forum.
Senin gibi müzik zevki iyi olan birinden bu yorumu duymak sevindirdiİkisi de kusursuza yakın parçalar olsa da Asil Gök’ün yorumu net daha iyi, ama ne yapacaksın işte popülerlik...
İkisinin de düzgün tanımıyorum Vuracak'ı seçtim.İkisi de kusursuza yakın parçalar olsa da Asil Gök’ün yorumu net daha iyi, ama ne yapacaksın işte popülerlik...