Final | Asil Gök vs Merve Özbey - En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶

Hangisi En İyisi?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve Özbey final falan dememiş tokatlamış :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bilseydim Asil Gök’e oy verirdim zaten kazanma şansı kalmamış, inanılmaz bir fark atmış Merve Özbey. :A

Finalde Aleyna BABA olmadığı için içimiz buruk ancak yapacak bir şey yok, ikinci favorim en başından beri Merve Özbey ve “Vuracak” parçasıydı. O yüzden nispeten tatmin edici bir son olacak kendi adıma...

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Kız bu ne nasıl oy verecem ben 😱

Bilseydim Asil Gök’e oy verirdim zaten kazanma şansı kalmamış, inanılmaz bir fark atmış Merve Özbey. :A

Finalde Aleyna BABA olmadığı için içimiz buruk ancak yapacak bir şey yok, ikinci favorim en başından beri Merve Özbey ve “Vuracak” parçasıydı. O yüzden nispeten tatmin edici bir son olacak kendi adıma...
Al sana spoi :A
Başa baş gitseydi mesajı değiştirirdim :A
Bu arada 24 saat sonra sonlandırayım. Kesinleşmiş olur :A 1 Ocak tarihine sarkmasın. Zaten ben ilk gün süre ayarlamıyorum katılıma göre :A

Al sana spoi :A
Başa baş gitseydi mesajı değiştirirdim :A
Bu arada 24 saat sonra sonlandırayım. Kesinleşmiş olur :A 1 Ocak tarihine sarkmasın. Zaten ben ilk gün süre ayarlamıyorum katılıma göre :A

oo mervemi önde yanii e vereyim oyumu o zaman madem merve önde :A
------

Oo birinci belli olmuş zaten :A

İkisi de kusursuza yakın parçalar olsa da Asil Gök’ün yorumu net daha iyi, ama ne yapacaksın işte popülerlik...

• Harika
  • İlginç
Reactions: Gerekli24 and Dosi
İkisi de kusursuza yakın parçalar olsa da Asil Gök’ün yorumu net daha iyi, ama ne yapacaksın işte popülerlik...
Senin gibi müzik zevki iyi olan birinden bu yorumu duymak sevindirdi :D
İki şarkıyıda çok seviyorum ve yorumuna katılıyorum

• Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: dreamy and xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...