Final | Asil Gök vs Merve Özbey - En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶

Hangisi En İyisi?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve Özbey final falan dememiş tokatlamış :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bilseydim Asil Gök’e oy verirdim zaten kazanma şansı kalmamış, inanılmaz bir fark atmış Merve Özbey. :A

Finalde Aleyna BABA olmadığı için içimiz buruk ancak yapacak bir şey yok, ikinci favorim en başından beri Merve Özbey ve “Vuracak” parçasıydı. O yüzden nispeten tatmin edici bir son olacak kendi adıma...

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Kız bu ne nasıl oy verecem ben 😱

Bilseydim Asil Gök’e oy verirdim zaten kazanma şansı kalmamış, inanılmaz bir fark atmış Merve Özbey. :A

Finalde Aleyna BABA olmadığı için içimiz buruk ancak yapacak bir şey yok, ikinci favorim en başından beri Merve Özbey ve “Vuracak” parçasıydı. O yüzden nispeten tatmin edici bir son olacak kendi adıma...
Al sana spoi :A
Başa baş gitseydi mesajı değiştirirdim :A
Bu arada 24 saat sonra sonlandırayım. Kesinleşmiş olur :A 1 Ocak tarihine sarkmasın. Zaten ben ilk gün süre ayarlamıyorum katılıma göre :A

Al sana spoi :A
Başa baş gitseydi mesajı değiştirirdim :A
Bu arada 24 saat sonra sonlandırayım. Kesinleşmiş olur :A 1 Ocak tarihine sarkmasın. Zaten ben ilk gün süre ayarlamıyorum katılıma göre :A

oo mervemi önde yanii e vereyim oyumu o zaman madem merve önde :A
------

Oo birinci belli olmuş zaten :A

İkisi de kusursuza yakın parçalar olsa da Asil Gök’ün yorumu net daha iyi, ama ne yapacaksın işte popülerlik...

• Harika
  • İlginç
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...