Şarkı konusuna da yazmış bu konu coşsun diye buraya da yazmışDosi artık onca bildirimden konuları karıṣtırdı @Bully![]()
Sjsjsjja yok ya doğru yere yazdım burdaydık diye ama sonra dedim dur doğru konuyada gideyimDosi artık onca bildirimden konuları karıṣtırdı @Bully![]()
Bu konu zaten coşmuş. Ben önemsemem coşup coşmamasını aşk olsunŞarkı konusuna da yazmış bu konu coşsun diye buraya da yazmışKarıştırmaz o cin gibidir
![]()
Aynen spontane bir şekilde yazmışsın buraya tatlı olmuşSjsjsjja yok ya doğru yere yazdım burdaydık diye ama sonra dedim dur doğru konuyada gideyim
------
Bu konu zaten coşmuş. Ben önemsemem coşup coşmamasını aşk olsun
konudaydık diye![]()
Köstebek billyAynen spontane bir şekilde yazmışsın buraya tatlı olmuş![]()
Vur bir de sen vurKöstebek billy![]()
Suyun öteki tarafında olan bir kişi için doğal özellikler bunlar.Vur bir de sen vurKöstebeklik hainlik ihanet kötülük ne ararsan var bende
![]()
Köstebek billy![]()
Vur bir de sen vurKöstebeklik hainlik ihanet kötülük ne ararsan var bende
![]()
Aman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
Aman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
@Bully @Yakamoz-Asi çok yüz vermeyin 12 adama
1 buçuk saat sadece
Şöyle efendi efendi takılıyoruz , illa eşeğin aklına karpuz kapuğu kaçıracaksın.Aman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
1 buçuk saat sadece
Evet gelsin yarın burda sohbetini etsin. Ben affetmem bilirsinizGit yat @12.Adam sabaha gel![]()
Şöyle şöyle efendi efendi takılıyoruz , illa eşeğin aklına karpuz kapuğu kaçıracaksın.@Bully @Yakamoz-Asi
Cıks.Ula büyük lafı dinleoyunu kullan yat
![]()
Birde siz yiyin birbirinizi FBGS kankileri![]()
Madem öyle 12.Adam görmezden gelinsin o zaman 1 buçuk saatliğineAman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
1 buçuk saat sadece
Haklısınız. Ben yine görmeyeceğim, es geçeceğim . Cidden affetmem yoksaMadem öyle 12.Adam görmezden gelinsin o zaman 1 buçuk saatliğine![]()
Arkamdan bıçağı soktun.Madem öyle 12.Adam görmezden gelinsin o zaman 1 buçuk saatliğine![]()