Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Bu günlerde seni destekleyebilirim biraz bende defteri kalınlaṣtı
@Bully @Dosi
@Bully ile bir “anlaşma” tarzı tripleşme durumu vardı. O çiğnediğine göre artık bende onun sevmediği adımı atabilirim. Engeller kalktı

her zamanki gibi muhteşemsin dosi daha önce söylemişmiydim bunu
Demiş olabilirsin çünkü hep öyleyim

Bundan sonra sana karşı daha iyi olacağım. Yeniden inşa edilsin bazı şeyler

artık engellerde kalktığına göre rahatlıkla @Bully ile @12.Adam a dalabilirim içimde ukde kalmıştı

Artık @Bully düṣünsün.
zaten bu oylamanın kaderini de baṣtan o belirledi.

Ben sözümü yerime getirdim, aslında daha haklı olan taraf yine de benim. Senin şartın dissi çekmesiydi.

Ama onu ona sayalım hadi zaten kaldırmak istiyordun @tekin in engelini, bu da bahanesi oldu

Reactions: tekin
Artık @Bully düṣünsün.
zaten bu oylamanın kaderini de baṣtan o belirledi.

Ben sözümü yerime getirdim, aslında daha haklı olan taraf yine de benim. Senin şartın dissi çekmesiydi.

Ama onu ona sayalım hadi zaten kaldırmak istiyordun @tekin in engelini, bu da bahanesi oldu
Ne dediğinizi çok anlamadım

@Dosi farkında, Dosi bimiyor gibi davranır. Dosi unutmaz ve Dosi karışandakine zarar vermeden zamanı gelince çaktırmadan intikamını alır.

Ne dediğinizi çok anlamadım

@Dosi farkında, Dosi bimiyor gibi davranır. Dosi unutmaz ve Dosi karışandakine zarar vermeden zamanı gelince çaktırmadan intikamını alır.

Bende bende. İntikam soğuk yenir zaten. Sen doğru paylaṣtın dün. Ezel Jeneriği koydun hikaye daha yeni baṣlıyor.

------

Aksini kanıtlamadın
Ayrıca sözüm vardı, bizde söz namustur

Sen ona inanmıṣsın diyecek bir ṣey yok.

Sözünü yesinler

Bende bende. İntikam soğuk yenir zaten. Sen doğru paylaṣtın dün. Ezel Jeneriği koydun hikaye daha yeni baṣlıyor.

------

Sen ona inanmıṣsın diyecek bir ṣey yok.

Sözünü yesinler
Yani senle aramızdaki en ortak belirgin şey bu ve bunun sebebide sadece sen ve benim bildiğim bir detaydan kaynaklı
işte bir sır varsa o sır bu sırdır

Çok anlamadım bunu. Türkçem yetmedi

Meydan senin

Ekli dosyayı görüntüle 130595
nasıl anlamadın ya dosi hanı orda diyorumki yani ben dosiyle konuşurken dosinin anlatım şeklindeki akıcılık sohbeti gerçekleştirişindeki ahenk hiçkimsede yok insanı adeta ayakta uyutuyor yarım saatte kendine gelemiyorsun o kadar etkili anlatıyor zamanın farkına varamıyorsun diyorum
@Bully sen dosi gibi beni alıkoyamazsın geç saatlere kadar diyorum, kısaca seni öve öve bitiremiyorum o sözcükte ama laf uzamasın diye özeti çıkarmışım cümlede o yüzden anlamadın

------

Teneşir paklayacak

Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında
sen sadece @Angelica ya yorum yapmışsın kız sadece oğlanı kapmış oysa @Yakamoz-Asi arabayı kapmış @Bully kolundaki saati kapmış @Dosi gözlüğü kapmış resmi talan etmişler onlara tek yorum yapmamışsın

Teşekkür ederim
çok ikna oldum

Sevdiğini “bildiğim” için sana bunu hediye edeyim