Maskeli Fedai
Favori Üye
@Gerekli24'e gerekli eğitimleri vermeye en kısa zamanda başlayacağız sayın Gs'li dostum, kendisine sırasıyla alttaki dersleri vereceğiz. Bundan sonra dünyaya yeni kütükler yetiştirmek en önemli misyonlarımızdan birisidir.
- SABAR nedir? Neden önemlidir?
- Hainlik üzerine her şey...
- Film yorumlarını son anda yetiştirme yeteneği...
- Satıcılık konusunda uzmanlık...
- @MEnes ile kız tavlamanın sırları...
- Yine @MEnes ile başarılı bir GAMER olmanın sırları. Bonus: Haftada 9 yerli dizi izleme yeteneği...
- @Maskeli Fedai ile doğru maske kullanımı...
- Yine @Maskeli Fedai ve sürpriz konuğu Belhanda ile hainlik üzerine söyleşi...
- @MasacRE ile hem çöp hem de kaliteli yabancı dizilerin tamamını izlemenin püf noktaları nelerdir?
- Yine @MasacRE ile tüm spor dallarıyla alakalı engin bir sohbet...
- @Sherlock ile yemek saatleri, hangi yemekler tüketilmelidir?
- Yine @Sherlock ile nasıl gizli gizli, yorum yapmadan, haber vermeden, sinsi sinsi film izlenir?
- Battlestar Galactica'yı baştan sona izleme...
- Tost makinesi nasıl kullanılmalıdır?
,ve 😳 emojilerinin doğru kullanımı...- İnsanlar nasıl gömülmelidir?
- İnsanlar nasıl sıvanmalıdır? Doğru sıvama teknikleri nelerdir?
- SABAR ekibinin imzalı fotoğrafları, şiirleri ve kitapları... SABAR ekibi ile doyasıya goygoy imkanı...
- Kapanış...
Kesinlikle öyle Utku beyciğim, baksanıza nasıl da bilmiyormuş ayağına yatmış bir de.Herkes bu adamın ne demek istediğinin farkında.
İşte bu da bir örnek, son derece haklısınız Dosi hanım.Adaşımın ne demek istediği ortadadır.
Ya sen nasıl hain bir adamsın be kardeşim...Hangi ara saf değiştirdin, neden bir anda sapık yoldaşımızı koruma kararı aldın...
Kardeşim sen de lafı çevirmesene, söylediğinin arkasında dur.Bu adamın gömülmesi gerekiyor, bu yüzden de gömülmelidir.Acıma...
Beni de sadece hainlik kısmına eklemiş.. Pis Şişkolok..Yaaaaa bu ne leş bir mesaj silsilesidir be kardeşim... Bak bak maddelere ne yazmış bir de... Ulan SABAR'ın kurucusu adamı sadece ve sadece 2 maddede kullanmış ve kullandığı maddelerin hepsi tüyler ürpertici...Kosko MEnes'i kız tavlama ustası, yerli dizi izleyicisi ve sadece gamer yaptı... Yazıklar olsun leş herif seni...
Onun dışında bilmiyormuş ayağına falan yatmadım, tam olarak anlamam gerektiği gibi anladım ve o şekilde anlamayan siz fesatlar olayları her zamanki gibi başka yerlere çektiniz... Neden mi, çünkü içiniz karanlık ve kirli...