Bu yıl forumda Oscar gecesi beklediğimden hareketli geçecek gibi, hadi hayırlısı.
Ne diyebilirim ki?
berkann Ödülleri'ni açıklamak için sabırsızlanıyorum.
Bu yıl forumda Oscar gecesi beklediğimden hareketli geçecek gibi, hadi hayırlısı.
Vay be nihayet bugünleri de gördük.Nebraska'nın DVDScr'si malum ortamlara düşmüş. Gözün aydın.@destere
Altyazı ne zaman çıkar bilmiyorum.
Vay be nihayet bugünleri de gördük.Fakat çok geç oldu ben biraz daha bekler HD olarak izlerim. Bluray sürümü de düşer en geç iki haftaya. Zaten o zamana kadar da altyazı anca çıkar. Altyazı Inside Llewyn Davis'e benzemesin de.Filmin İngilizce altyazısı çıkmadı kaç haftadır. Sanırım yasaklamışlar...
Konuyla alakası yok ama bir şey soracağım. The Great Beauty'i nasıl izledin?Altyazısı yok.
Başka sürüm lazımsa bulurum.
Başka sürüm lazımsa bulurum.
Benim bu yıl en beğenmediğim filmlerden ama izle tabii engel olmayım.Akşama indireyim bunu, güzel bir filme benziyor
Benim bu yıl en beğenmediğim filmlerden ama izle tabii engel olmayım.
Nebraska'nın DVDScr'si malum ortamlara düşmüş. Gözün aydın.@destere
Altyazı ne zaman çıkar bilmiyorum.
Vay be nihayet bugünleri de gördük.Fakat çok geç oldu ben biraz daha bekler HD olarak izlerim. Bluray sürümü de düşer en geç iki haftaya. Zaten o zamana kadar da altyazı anca çıkar. Altyazı Inside Llewyn Davis'e benzemesin de.Filmin İngilizce altyazısı çıkmadı kaç haftadır. Sanırım yasaklamışlar...
Arada birkaç tanesini bile izlesen yeter. Onu bile yapanı bulmak zor.Ben iki etkinlikte de yer alamam gibi. Ama karışık olması daha iyi olur bence. Konsept olunca bir yerden sonra sıkabilir.
Ben iki etkinlikte de yer alamam gibi. Ama karışık olması daha iyi olur bence. Konsept olunca bir yerden sonra sıkabilir.
Geçen gün Oscar takımı konusunda belirttiğim izleme işini ne yapalım? Bu konuya yazayım da diğer konu karışmasın.
Ben Oscar filmlerini bitirmek üzere olduğumdan yavaş yavaş kendime izleyecek yeni film listesi hazırlamam gerekiyor. Bu işi belirleyelim de ona göre hazırlayım.
Sayı konusunda son düşüncem haftada 2 ayda 8 iki ayda 16 şeklinde.
Özellikle okul zamanı olduğunu düşünürsek çoğu kişi için en uygun sayı bu herhalde. Haftada iki film ideal gibi gözüküyor. Uygun olmadığınız haftaları sonraki haftalarda kolayca telafi edebilirsiniz. @berkann açar belirlediğimiz konuları haftada iki tane olmak üzere.
İki ay boyunca tabloya ikişer ikişer filmler eklenir iki ay sonunda etkinlik tamamlanır sonra yenisine geçilir. Yaz aylarında haftada 2 olan sayıyı 3'e hatta 4'e çıkarıp iki aylık yerine aylık yapabiliriz.
Kesin kararlaştıramadığım konu ise filmlerin nasıl seçileceği. Konsepte göre mi yapalım yoksa rastgele karışık mı yapalım? Filmlerin genel özelliği sinema açısından bir şekilde önemli filmler olması ama bununla beraber çok kişinin izlemediğini tahmin ettiğimiz filmler olması. Yani Titanic, Fight Club ya da 3 Idiots gibi neredeyse herkesin izlediği filmler olmayacak ama iyi filmler olacak yani.
Siz de görüşlerinizi söyleyin tekrardan da yavaş yavaş ayarlamaya başlayım şimdiden. İlk etkinlik 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında olacak. İkincisi 1 Mayıs - 1 Temmuz.
Eğer konsept olacaksa bu iki etkinliğin konseptlerini şimdiden belirlememiz iyi olacaktır.
@cevaa @gundix123 @destere @sokak sanati
haftada iki ayda 8 film önerisi süper ..bencede uygun olur ?
film seçimi konusunu o gün söylemiştim beğenmedin bir dahada söylemem
herkesin izlediği diye bahsettiğin üç filmden sadece titanic i izledim diğer ikisinden haberim yok sanırımherkes farklı benden
tür olarak gerilim filmlerini seviyorum(korku değil)
genele uyarım sevdiğim filmler olursa zevkle izlerim, olmazsa arkadaş hatrına çiğ tavuk yenir diyerek yinede izlerim
Bazı haftalar 1, bazı haftalar 2 film izleyebilirim. Yani belirlenen filmlerin çoğunu izleyebilirim.
Haftada 2 konuyu belirleyeceğimiz filmlerden, kalan konuları da vizyondaki filmlere göre açarım değil mi?@OzaN
Yazın arttırırız ve aylık yaparız.
Oscar kazanmış filmler bir konsept olabilir. -Dram üstüne dram olur büyük ihtimal ama.-
Ya da herkes izlemek istediği filmleri belirlesin. -5 tane filan- Oradan oylamayla seçilebilir filmler.
İzlersin bir kaç tane ya.
Konsept işi konsept + karışık olabilir. Her hafta bir tane film belirlediğimiz konseptteki filmlerden mesela Oscar kazanan filmlerden olur diğeri ise rastgele konseptten çok alakasız bir film olur.
Bende filmlerin hepsini izlemesemde çoğunluğunu izlerim. Daha doğrusu fragmanı ve konusu ilgimi çeken filmleri izlerim.
Konsept olarak bence karışık olsun. 1 tane Hindistan filmi, İtalyan filmi, Fransa filmi filan böyle ülkelere göre karışık ve en iyi filmlerinden olabilir bence
Veya türlerine göre karışık olabilir. Komedi, Dram, Aksiyon, Gençlik, Müzikal filan
Dünya sineması güzel olabilir gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?