Filiz Taçbaş Arka Sokaklar'dan Ayrıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Filiz Taçbaş, 'Arka Sokaklar'dan ayrıldı.

Dizide altı sezondur Rıza Baba'nın eşi Ayla Öğretmen olarak kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, kararın gerekçesini şu sözlerle açıkladı: 'Altı yıl muhteşem bir rolle ekranlarda oldum. Ama artık farklı karakterlerle farklı Filiz'ler görme zamanı geldi.'

6 yılda insan şişer ya yeter artık demiştir hak veriyorum :))

o bile daha fazla aynı karakteri oynamaya dayanamamıs. bizim insanımız nasıl dayanıyor anlamıyorum. hep aynı konular . castlar bile artık birbirini tekrarlıyor

Mantıklı bir nedeni var ama risk alıyor tabi. :)

Bu arada kendisini bir STV dizisinde görüyorum sanki sık sık, başka dizide oynuyor mu?

ayrılması iyi olmuş.. daha iyi dizlerde görmek istiyoruz.. bıkkınlık geldi zaten bu diziden.. adamlar artık senaryo bile yazmıyodur.. eski senaryoları yeniden çekip izletiyolardır.. :d

Ayrılması isabet olmuş bence. 6 sezon çok bile. Dizi de bu sezon Final yapsa keşke :D

Farklı Desenler'den de ayrıldı diye biliyorum ben :)

fetullahın kanalının zamanında boxer dergisine cıplak pozlar vermis bir oyuncuya dizisinde yer vermesi biraz sasırtıcı . genelde programlarında ve cast secimlerinde de boyle seylere dikkat eden bir kanal oldukları icin biraz sasırdım :) demek ki artık onlarda bazı seyleri asmaya baslamıslar

Filiz Taçbas geçenlerde Mesut Yar'in programina katilmisti. Bundan sonra anne rollerini oynamak istemedigini, cesur bir kadini canlandirmak istedigini açikladi.