Kiraz Mevsimi Kertenkele Güllerin Savaşı kalacak geriye hangi kanllar kalıyor ki.
Star ve tv8 iddialı yapımlar koyabilir. Ayrıca Güllerin Savaşı'nın da garantisi yok Kanal D nedeniyle. Tv8 yarışma koyacaktır Star koyabilir.Kiraz Mevsimi Kertenkele Güllerin Savaşı kalacak geriye hangi kanllar kalıyor ki.
Star ve tv8 iddialı yapımlar koyabilir. Ayrıca Güllerin Savaşı'nın da garantisi yok Kanal D nedeniyle.@EFE UYSAL
Kertenkele ve Kiraz Mevsimi bu sezon tutmaz ya.Kiraz Mevsimi Kertenkele Güllerin Savaşı kalacak geriye hangi kanllar kalıyor ki.
Star ve tv8 iddialı yapımlar koyabilir. Ayrıca Güllerin Savaşı'nın da garantisi yok Kanal D nedeniyle.@EFE UYSAL
Kiraz Mevsimi Kertenkele Güllerin Savaşı kalacak geriye hangi kanllar kalıyor ki.Star ve tv8 iddialı yapımlar koyabilir. Ayrıca Güllerin Savaşı'nın da garantisi yok Kanal D nedeniyle.
@EFE UYSAL
Star büyük ihtimalle Burak Ozcivitin dizisini koyarTv8 yarışma koyacaktır Star koyabilir.
kösem çarşamba gelirse ertuğrulumun karşısında hiç şansı yok
Çarşambaya Meryem- Yurdaer-Okan-Melisa-Murat-Haluk 6 lısı gelir bencekösem çarşamba gelirse ertuğrulumun karşısında hiç şansı yok
ayyy ama perşembe günü olursa malesef vadiye üstünlük sağlar kanal d kanalında devam etmesiyle hiçbir umut vaat etmiyor malesef![]()
Tutmıcağı için.Çarşambaya Meryem- Yurdaer-Okan-Melisa-Murat-Haluk 6 lısı gelir bence![]()
![]()
![]()
GörücezTutmıcağı için.![]()
Meryem daha kesin değil onuda söyliyim.Görücez
Daha senaryoyu fragmanlari bile gormeden tutmayacak demek tam bir fanboyluk![]()
Ayol dizi meryem için yapiliyor star meryeme dunyanin parasini verdiMeryem daha kesin değil onuda söyliyim.![]()
Dizi cumartesi olmalıydı ama Cuma olacakmış dokunuş yapılacak inşallah.ya cumartesi daha iyi olurdu filinta için. bu arada filintanın ilk tanıtım frgamanlarından birini izledim. o kadar güzel bir tanıtım vidyosuki. hani izleyince çok büyük beklentisi oluyor insanın. keşke dediğim gbi sherlock tarzından çıkarıp tamamemn gerilim ve ciddi bir formata çevirseler diziyi.kan,yakın dövüş,ölüm-kalım.kvp'nin 19.yy versionu gbi olsa daha çok seyirci çeker. sherlock gbi yüksek akıl oyunları olan bir senaryo çıkaraamıyor çünkü bizim senaristler. format karmaşası yaşıyor bence dizi. format sorunlu onun dışında her şey güzel. hani dizinin herşeyi var bir tuzu eksik.tuz eksik oluncada olmuyor iştebilirkşilerce bir dokunuş yapılsa filinta hala türkiyenin en iyi dizisi olcak potansiyeli barındırıyor.
tüm parlakların tehlikedekösem çarşamba gelirse ertuğrulumun karşısında hiç şansı yok
ayyy ama perşembe günü olursa malesef vadiye üstünlük sağlar kanal d kanalında devam etmesiyle hiçbir umut vaat etmiyor malesef![]()
hepsi de yeteneksiz zaten ben beddua etmesem de sonları kötüSen beddua ettiğin için.![]()