TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Leyla 2 bölüm öncesinde öğrendiği Miloş'un kızı olduğunu nihayet Miloş'a doğrulunu sormayı akıl attı. Miloş iyi örnekle cevapladı.(örnekten bişey anlamadım) replik hoşuma gitti yani.:D

O değilde artan reytingler filintamada 4 kuşaklı reklam getirdi. Çok sevindim.:oley:

Ulan ya Ali gülmekten yıktı bu bölüm senaristler baya Alici heralde adam her bölüm Mustafa'dan daha ön planda oluyor. Bu bölüm tamamen onun üstüne kurulmuş. Kuşkusuz bölümün yıldızı şuan adamım. Akbar tehlikeli planını uyguluyor. Allah'ım inşAllah Süreyya'ya zarar vermemiştir.

Aaa şimdi rayına oturttum. Bölümde sürekli Ali'nin baba olucağından söz edildi bence çocuk ölecek Süreyya'ya zarar vermicek. Süreyya'da yakın zamanda diziye dönüş yapar çok özledim dönsün biran önce.

Ve Farah Leyla'nın yalan söylediğini öğrendi. Ancak Miloş Farah'ın işine bakıcanı belirtti Leyla ile konuşmasında. Olaylar yine ağzımızı açıl bırakacak türden ilerliyor. Hayranlıkla izliyoruz.

Yapmayın be. Evi yakmış Ekber Ayyam. Ne yani Süreyya geri dönmücek? Bunu mu anlıyoruz şimdi(!)

Yok yav yine bizi mala çevircekler bu sefer yemicem.:D bence Akbar onu saklıyor öldürmedi.

Ulan sahneye gel be. Akbar kafayı yedircek Ali ile Mustafa'ya. Şahsen benim beynim yandı. Olaylara bak. Süper süper.

Yemin ediyorum şu kurgu hiç bir dizide olamaz olmamıştır. Garbis'ler Mustafa'ların mekana baskın yaptı Ali tam çıkarken geldiler. Garbis: Farah'ı almayın o bizden diyerek muhbirin Farah olduğunu inandırdılar Ali'ye. Tamda Mustafa Leyla'nın muhbir olduğunu öğrendiği sırada oklar yine tersine döndü ve şimdi muhbir Farah olacak gibi. Dengeler şaştı akıl oyunları dehşet. Senaristler siz uzaydan mı geldiniz lan bunları yazarken hiç mi beyniniz yanmıyor!