Aynen bölüm sonu Boris vuruldu 3 kere kanka 😱
kim vurdu filinta mı? (ölüp ölmediğini söyleme daha başlardayım benAynen bölüm sonu Boris vuruldu 3 kere kanka 😱
Ölmedi daha belli değil net değil yani haftaya belli olacak.kim vurdu filinta mı? (ölüp ölmediğini söyleme daha başlardayım ben)
Evet çok harika bölümler oldu daha göreceğin çok bölüm var1x9
of be! ne muhteşem bölümdü. çok zekice kurgulanmış bir bölümdü. şifahi ortalığı birbirine kattı. ingiliz ve fransızlar adam için 100 bin altın veriyoruz diyip yaydılar. bunu duyan halk polise baskında yaptı. böyle çatışmalı sahneler artmalı.çok iyi sahneydi. filinta yemeği yemiş adam zehirin etkisindeydi tüm gün, birde baskında kadı gıyasettin hafif vuruldu falan karıştı ortalık. filinta şifahi'nin oyununu harika çözdü!
zaharyas'da çok tehlikeli herif. gerçek harita adamdaymış..
aksiyon dolu bölümde lara ve filinta arasında da sahneler vardı ki son sahne aşklarının başladığının habercisiydi. zehirin süresi doldu filinta bayıldı.
10/10
Dirilişle Filinta seni bitirdi1x10
son bölümler baya şaşırtıyor beni. yine harika bir bölüm izledik. filinta'nın bıçak ali rüyası duygulandırdı. gitme kardeşim, gitme laan! derken baya duygulandım. (bıçak ali'nin 2. sezonda fragmanlarda denk geldim dirilişi izlerken, ölmemiş adam ama önemli olan bu zamana kadar ne yaptığı. onu bilmiyorum işte, bakalım kaçta çıkacak ortaya) azize filinta bayılır bayılmaz gelip bir şey içirdi ve filinta hemen kendine geldi kurtardı adamı. sevdalı mıdır nedir.
bu bölümde filinta baya da güldürdü beni.zabit hasan çiçekçiyi gösteriyor, filinta reyis, lan kadı efendi çiçeği ne yapsın diyor.
sonra hasan çiçekleri tutuyor, ben niye tutuyorum bunları derken, filinta, ben biraz garip hissediyorum elim silaha alışmış ya diye kıvırıyor.
lara ile sahnesi de süperdi. lara'ya çiçekleri sana aldım diyor, hatice'yi görüyor sonra sanada aldım bacım çiçek var nasılsa diyor, lara trip atınca, ulan en zor cinayetleri çöz git katilleri yakala sonrada gelip bir hatuna laf geçireme diyor adamım ya.
boris padişahın sarayına bakıcıyı sokmuş bakalım altından neler çıkacak.. yine dört dörtlük bölümdü.
10/10
Hangi gun olsun?bu günde harcanıyoruz. 2 tane 7-8 reytingi geçen yapım var. filinta'nın alt seviyesi arka sokaklar var. tv8 harika filmler yayınlıyor, bugün bana masal anlatma filmi var. günün tek erkek yapımı yapımı olduğumuz için yok oluyoruz. her kitleyi çekemiyor dizi. umarım bugün ab'de ilk 10, totalde de 30'lardan çıkarız. hiç yakışmıyor diziye.