daha önce hiç izlemedim ama bu yenetek burada mı parladı bilmiyorum. bu adama baya dizi çekerler ama inşallah Filinta 3. sezon olur.Adam diziyle cok buyudu Onur![]()
daha önce hiç izlemedim ama bu yenetek burada mı parladı bilmiyorum. bu adama baya dizi çekerler ama inşallah Filinta 3. sezon olur.Adam diziyle cok buyudu Onur![]()
Burda parladi Onur gelecegi cok parlakdaha önce hiç izlemedim ama bu yenetek burada mı parladı bilmiyorum. bu adama baya dizi çekerler ama inşallah Filinta 3. sezon olur.
kendide parlak.Burda parladi Onur gelecegi cok parlak![]()
berrak tüzünataç nasıl dizide? my'de öldürmedikleri kalmıştı kızcağızı. .ss@Çiğdem- diziyi izlesene 😡
Superr oynuyor cok yakistiberrak tüzünataç nasıl dizide? my'de öldürmedikleri kalmıştı kızcağızı. .ss
filinta'ya kaç kişi aşık?Superr oynuyor cok yakisti![]()
son 4-5 haftadır bakamıyorum bıraktım gibi brşey 1.sezonuz evkle izledim ayy ama 2.sezon konudan çıktılar ertuğrul gibi yaptılar diziyi kaı efendi öldükten sonra hiç izlemek gelmiyor içimden artık@Çiğdem- diziyi izlesene 😡
İzle çok güzel gidiyor.son 4-5 haftadır bakamıyorum bıraktım gibi brşey 1.sezonuz evkle izledim ayy ama 2.sezon konudan çıktılar ertuğrul gibi yaptılar diziyi kaı efendi öldükten sonra hiç izlemek gelmiyor içimden artık![]()
Offf beo bakışşş, o gözlerrr.. Filinta Mustafa!!!
![]()
Onur Tuna candır bugün 3 reyting zamanı1x8
şahaneydi. tek bir boş sahnesi bile olmadı. the kid olayını çok beğendim. bölüme damga vurdu adam. sahneleride muhteşemdi. son sahnede filinta'yı kalbinden vurunca şok oldum ama foto abdullah çelik yelek yapmış o korudu filinta'mı.
zaharyas baya hainleşti bölümde. filinta'mı zehirlicek inşAllah bir aksilik çıkarda gider mustafa. bölümü yarın izlerim. (staj olmasa bugün 9 ve 10. bölümleri izlerdim)
lara'ya yardıma kadı gıyasettin'in kız kardeşi hatica geldi. filinta'da gözü var.. pekde güzel kızmış ama lara forever.
10/10
reyisin hastasıyız.Onur Tuna candır bugün 3 reyting zamanı![]()
Daha çok var bence 4e çıkar yakında.reyisin hastasıyız.bahsettiğimiz oranlara bak 3 nedir?
3. sezon onayı için tek çare yurt dışı başarısı.
![]()
arka sokaklar varmış bugün. bizim halk kaliteyi tercih etmez bence etkilenir dizimiz.Daha çok var bence 4e çıkar yakında.Ama 10 reyting hakediyor
![]()
Ne etkilencek kitlemiz farklı onlar abde düşük alırlar bence ben kötü başlyacağını düşünüyorum sezona arka sokaklarınarka sokaklar varmış bugün. bizim halk kaliteyi tercih etmez bence etkilenir dizimiz.![]()
öylede totalde pek etki gösteremez. geçen hafta 1.8 aldı bu haftada aynı oranda yada biraz daha düşebilir. ab'de zaten etkilenmez.Ne etkilencek kitlemiz farklı onlar abde 1 alırlar bence ben kötü başlyacağını düşünüyorum sezona arka sokakların![]()
Bu yorumlarını İnan adminine de yapsana.Ne etkilencek kitlemiz farklı onlar abde 1 alırlar bence ben kötü başlyacağını düşünüyorum sezona arka sokakların![]()