TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

onlar böyle çarşşaf çarşaf gazetecileri çağırıp konuşmuyordu :F aynısını wilma ellesle de yaptı filinta @-potterhead- :X dizinin reytingi düşük diye yurtdışıyla kurtarmaya çalışıyorlar galiba
yurtdışında özellikle hıristiyan ülkelerde dirilişten daha çok ön plana çıkıyor filinta. yurt içinde tutmadı pek ama o bölümleri kırpıp 45 dkya indirirlerse bölüm senaryosu hızlanıp oldukça kaliteli bir hale gelecektir.benim filintayı izlemeyi bırakmadaki nedenlerimden biride bu.zaten suç olayları sherlock kadar karmaşık değil.birde araları uyduruk uyduruk birsürü cansıkıcı sahneyle dolduruyorlar.o sahneler çıksa yine izlenirliği var filintanın.bence polisiyeler senaryosu en hızlı ilerlemesi gerekn dizi türüdür. bunun yanında karakterleri biraz sıkıcı. geliştirilmesi lazım senaryonunda karakterlerinde. yoksa teknik ekip,kostüm,mekan vs bakımından gelmiş geçmiş en iyi dizi.

Resmen çirkef bu çocuk :A
@Aserat aslında aşırı yavaş değil de bir polisiye dizisine göre aksiyonsuz ilerliyor :D Bu sezon daha iyi olacak bence, oyunculuklar da çok iyi Serhat Tutumluer ve Mehmet Özgür başta olmak üzere :bhr:
Oyuncuları çok iyi tabii, ama bana işte temposuz gelmişti ilk bölüm. :)

Bakalım bu sezon ilk çıktığındaki beklentimi karşılayan bir dizi mi olacak yoksa yine hayalkırıklığı namı uğratacak.