@EFE UYSAL filintaan çeyrek ile zeyreğe dizi yapılıcak ramazan boyunca hafta içi her akşam şimdi fıragmanı gördüm tv deAynen ya bıktık bu büyülerinden.![]()
@EFE UYSAL filintaan çeyrek ile zeyreğe dizi yapılıcak ramazan boyunca hafta içi her akşam şimdi fıragmanı gördüm tv deAynen ya bıktık bu büyülerinden.![]()
İzlersin artık.@EFE UYSAL filintaan çeyrek ile zeyreğe dizi yapılıcak ramazan boyunca hafta içi her akşam şimdi fıragmanı gördüm tv de![]()
keşke şu deli adamda olsaydı şu dizide ya ozaman daha keyifli oluru ramazanlar
Keşke olsaydı çok iyi olurdu.keşke şu deli adamda olsaydı şu dizide ya ozaman daha keyifli oluru ramazanlar![]()
Kesinlikle izle aga çok güzel dizidir.uzun zamandır diziye başlamayı düşünüyordum,bugün inşallah iftara kadar ilk bölümü izleyeceğim
izledikten sonra buraya yorumumu yapacağım agaKesinlikle izle aga çok güzel dizidir.
İzledin mi aga.uzun zamandır diziye başlamayı düşünüyordum,bugün inşallah iftara kadar ilk bölümü izleyeceğim
dün ilk 1 saatini izledim elektrikler gitti kaldı, son 45 dakikayıda izleyecem birazdanİzledin mi aga.![]()
Sonra geri dönecek.dün ilk 1 saatini izledim elektrikler gitti kaldı, son 45 dakikayıda izleyecem birazdan
bıçak ali öldü mü ya daha ilk bölümden?
çok sevindim favori karakterim,cem uçanı çok seviyorumSonra geri dönecek.Ölmedi.
Benim favorimde oda var ama Mustafa.çok sevindim favori karakterim,cem uçanı çok seviyorum
kaçıncı bölümde dönecek
kaçıncı bölümde dönecek aga, ali ?Benim favorimde oda var ama Mustafa.![]()
20lerde falan.kaçıncı bölümde dönecek aga, ali ?
baya varmış daha20lerde falan.![]()
Aynen öyle kanka.baya varmış dahaneyse zaten çok akıcı bir dizi izledikçe izleyesi geliyor insanın