tipik bir dizi karakteri ve oyuncuyu ayıramama vakası.........O artık Mahidevran değil Emre....
tipik bir dizi karakteri ve oyuncuyu ayıramama vakası.........O artık Mahidevran değil Emre....
Haklısın Emre.tipik bir dizi karakteri ve oyuncuyu ayıramama vakası.........
ne sandın senin parlaklar gibi totoş mu olacaktı adamayy kadı gıyasettin ne yaptı öyle filintadan bile güçlüymüş meğerse
@EFE UYSAL @mrt-06 @yatutarsa @-potterhead- @cookies @sokak sanati @xemrexxx
Aynen baya güçlü.ayy kadı gıyasettin ne yaptı öyle filintadan bile güçlüymüş meğerse
@EFE UYSAL @mrt-06 @yatutarsa @-potterhead- @cookies @sokak sanati @xemrexxx
mustafa bu adamın böyle olduğunu bilmiyor bence kendini koruyamaz sandığı için okadar endişeleniyor gerçi böyle birisi olucağını izleyenlerde tahmin edememiştir benceAynen baya güçlü.![]()
Aynen, Mustafa kurtaracaktır Kadıyı Süreyya da rolünü çok iyi yapıyor. @xemrexxxmustafa bu adamın böyle olduğunu bilmiyor bence kendini koruyamaz sandığı için okadar endişeleniyor gerçi böyle birisi olucağını izleyenlerde tahmin edememiştir bence![]()
mustafa boris kavgası süperdi yaaO neydi öyle. 😱😱😱😱 3 ay nasıl beklicez.(((((
Süreyyayıda bıçakladılar.((
@xemrexxx @cookies @-potterhead- @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @sokak sanati
Aynen ya Boris'e işkence etti Mustafa.mustafa boris kavgası süperdi yaa![]()
pekte işkence sayılmaz boriste dövdüAynen ya Boris'e işkence etti Mustafa.![]()
![]()
Ama Mustafa daha çok dövdü abarttım ama.pekte işkence sayılmaz boriste dövdü![]()
patlayan yerde kimler vardı yaa orasını kaçırdım ben 🙂🙂🙂Ama Mustafa daha çok dövdü abarttım ama.![]()
o patlasyan yerin içine @Çiğdem- i atsaydık niye önceden haber vermiyon.ssO neydi öyle. 😱😱😱😱 3 ay nasıl beklicez.(((((
Süreyyayıda bıçakladılar.((
@xemrexxx @cookies @-potterhead- @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @sokak sanati
çiğdemin kara büyüleri hep
Aynen ya bıktık bu büyülerinden.çiğdemin kara büyüleri hep![]()