TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
F%C4%B0L%C4%B0NTA-AF%C4%B0%C5%9E.jpg

TRT1'in yeni sezon iddialı dizisi Filinta bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak.

Uzun süredir büyük bir merakla beklenen Filinta, yayın hayatına bu akşam başlıyor!

BaşrollerindeOnur Tuna, Damla Aslanalp, Mehmet Özgür, Serhat Tutumluer, Naz Elmas,Bülent Alkış, Kamil Güler, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi ve Hakan Yufkacıgil gibi ünlü isimlerin olduğu yapımın yönetmenliğini Kudret Sabancı, senaristliğini Altuğ Küçük, yapımcılığını ise Es Film üstleniyor.

Filinta, yeni bölümleriyle her Salı akşamı 19.55'te TRT 1'de!

Dizi ile ilgili tüm yorum ve fragman paylaşımlarını bu başlık altında yapabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Damla ve Serhat için tutmasını isterim. :noworry:Çünkü ikisini inanılmaz derecede çok seviyorum. :love1:

İlk bölümü bu gece 01:00 gibi internetten izlerim, eğer beğenirsem her hafta düzenli olarak internetten takip ederim. :) :)

Ben de merakla bekiyorum diziyi, inşallah güzel bir yapım olur. Başarılar... :)

Ezradan kat kat iyi ama tutması zor basit polisiye mafya ve polis hikâyesi

Dün de yazdığım gibi bu işin tutması olasılık degildi. Sonuçlar çok kötü yazık oldu o kadar yatırıma, Polisiye mafya işini neden osmanlida cekersiniz ki ne katkı sunacak sadece tabancalar orijinal o kadar. Hic bir orjinaligi olmayan basit mafya polis işi

Bu arada erkek isleri bir bir dökülüyor yine vadinin dışında 5 reytingi zor görüyoruz erkek isleri

Bölüm mükemmel, kesinlikle abartmıyorum 3 bölüm arasında en iyisi bu. Bazı sahnelerin abartı olması daha farklı bir hava katıyor diziye. Serhat Tutumluer ve Mehmet Özgür zaten döktürüyor. Bu dizi izlenir :bhr:

Bölüm mükemmel, kesinlikle abartmıyorum 3 bölüm arasında en iyisi bu. Bazı sahnelerin abartı olması daha farklı bir hava katıyor diziye. Serhat Tutumluer ve Mehmet Özgür zaten döktürüyor. Bu dizi izlenir :bhr:
Ben ilk bölüme bir baktım, gerisi gel(e)medi maalesef. :)