Filinta | 3. Sezon Tanıtımı

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
İlk sezonuyla "Bir Osmanlı Polisiyesi" olarak 26 bölüm tasarlanan ve ikinci sezonunda bambaşka büyüleyici bir atmosferle "Bin Yılın Şafağında" konusuyla karşımızda olan Filinta, 30 bölüm tasarlanan ikinci sezonunu 56. bölüm itibariyle tamamladı ve "Bin Yılın Şafağında" konusunu bitirmiş oldu.

Dizi önümüzdeki sezonda tamamen II. Abdülhamid dönemine geçerek seviyeyi daha üste çıkarmayı hedefliyor. Önümüzdeki sezonun en heyecan verici olayı ise Theodore Herzl senaryoya dahil edilecek.

Filinta Yeni Sezonuyla, Eylül'de Türkiye'nin ekranı TRT 1'de!

Müthiş bir sezon bizleri bekliyor yeni oyuncularla :Z :Z
Bak gör Abdülhamid dönemiyle baya bir izleyici kitlesi oluşacak zirveye oynarız. Bu sezon Abdülhamid dönemini inceden işliyoduk reytingler bir hayli yükseldi önümüzdeki sezon konsept tamamen Abdülhamid olacağı için büyük ses getirecek bence.

Bak gör Abdülhamid dönemiyle baya bir izleyici kitlesi oluşacak zirveye oynarız. Bu sezon Abdülhamid dönemini inceden işliyoduk reytingler bir hayli yükseldi önümüzdeki sezon konsept tamamen Abdülhamid olacağı için büyük ses getirecek bence.
Aynen bende öyle düşünüyorum baya ses getirecek benim merak ettiğim Onur Tuna dizide kalıcakmı :D

Aynen bende öyle düşünüyorum baya ses getirecek benim merak ettiğim Onur Tuna dizide kalıcakmı :D
Mustafa neyse Ali'de odur. İkisinden birinin ayrılması büyük hata olur. Zaten ben sanmıyorum çıkacaklarına. Finalde savaşa gidiyordu ikisi, hikayeleri devam eder. Birinden biri ayrılırsa dizi çok eksik olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy