Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Reveal trailerı yayınlanan ve oyunseverlerde büyük heycan yaratan FIFA 17'den oynanış videosu ve hikaye modu tanıtımı geldi.

maxresdefault.jpg


EA, Frosbite oyun motoruyla oyunu daha fazla hikayeleştirmişe benziyor. Alex Hunter isminde hayali bir baş karakterle, gerçek teknik direktörler ve dünyanın en iyi oyuncularıyla birlikte sahaya çıkıp kendi hikayenizi yaratabiliyorsunuz.


Asıl merakla beklenen ise oyun içi görüntülerin ve oyun dinamiklerinin yer aldığı oynanış videosuydu. EA fazla detay vermese de serinin yeni oyunu futbolcuların düşünce ve hareketlerinde, rakiplerle fiziksel etkileşimlerinde ve hücum etkinliklerinde devrim yaratan yenilikler getirerek sahadaki her ana hakim olmanızı sağlıyor.


Gerçek futbolcular ve gerçek futbolcular üzerinden modellenen oyun içi futbolcuların yanında yeni E3 videosunda oyun mekaniklerinde yapılan yenilikler sergileniyor.

Daha fazla detay için oyun dünyası E3 oyun fuarını bekliyor. FIFA 17'nin çıkış tarihi ise 27 Eylül olarak belirtiliyor.
 

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Önümüzdeki sene çok net bir şekilde FIFA oynayacağım. En son 2011'de FIFA oynamış daha sonra PES'e geçiş yapmıştım. Frosbite oyun motoru beni heyecanlandırdı. Hikaye modunun da neredeyse FM boyutuna gelmesi de cezbeden diğer bir unsur. Bakalım eğer uçuk bir fiyat olmayacaksa ilk gün almayı düşünüyorum. :)