FIFA 15 Ön Siparişler Başladı !

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
460
25.jpg

Playstore'de an itibariyle siparişler açıldı, 120 TL alta düşülen not 10x12 TTnetliler için..

Ben Fifayı ücretli almadım, 140'tan aşağıda görmedim açıkcası, ucuz gibi geldi bana.. Ön sipariş olduğundan da olabilir bilmiyorum.. Daha önce alanların yorumunu beklemek daha
doğru. :)

Kaynak: PlayStore

Fiyatı iyi aslında ama bilgisayarda bu tür maç oyunlarını oynamaz oldum eskisi kadar alacağımı sanmıyorum.

Bu konu üzerinden duyurayım.

Xbox kullanıcıları kesinlikle Demo'yu denesinler. Sunucunun bir yorumu var katıldığım aynen iletiyorum, Fıfa14'ün üzerine birşeyler eklenip sunulmuş değil de yeni bir oyun yapmışlar sanki.

Bu sene rekor gelebilir. :) Ben böyle bişi görmedim daha önce..

Bu konu üzerinden duyurayım.

Xbox kullanıcıları kesinlikle Demo'yu denesinler. Sunucunun bir yorumu var katıldığım aynen iletiyorum, Fıfa14'ün üzerine birşeyler eklenip sunulmuş değil de yeni bir oyun yapmışlar sanki.

Bu sene rekor gelebilir. :) Ben böyle bişi görmedim daha önce..
PC demosu da çıkacak herhalde, bekliyoruz. :)

Fiyat çok pahalı değil de bu aralar pek bir fakirim. İşe girersem ödül olarak alırım kendime. :D

PC demosu da çıkacak herhalde, bekliyoruz. :)

Fiyat çok pahalı değil de bu aralar pek bir fakirim. İşe girersem ödül olarak alırım kendime. :D
Oynanış videosunu izledim, yani pes kötü gelirse bu sene iflas bayrağını çekmeli. :D Oyunda ki hız durumunu arttırmışlar, yavaş olması berbat eden etmendi bencede 14'ü, taraftarlar ve oyuncularla ilgili acayip gelişmeler var.

Saha ışıklandırmayı söylemiyorum bile. :D

Benim bir süre beklemem lazım, oyun için okadar bütce ayıramam hemen. :(

@Danger UA!
@RüzgarGülü
@OzaN

Başka konu açmışmıydık hatırlayamadım o yüzden bu konudakileri bilgilendireceğim. :D

120 Liradan 90 Liraya inmiş oyun şuan. Geçici bir süre olarak. :) Gta V ve yılbaşı indirimlerini beklediğimden Fifa'yı alamayacağım malesef. :/ (Blackfriday etkinliği kapsamında muhtemelen 2 aralığa kadardır.)

http://www.playstore.com/#!/oyun/fifa-15

@Danger UA!
@RüzgarGülü
@OzaN

Başka konu açmışmıydık hatırlayamadım o yüzden bu konudakileri bilgilendireceğim. :D

120 Liradan 90 Liraya inmiş oyun şuan. Geçici bir süre olarak. :) Gta V ve yılbaşı indirimlerini beklediğimden Fifa'yı alamayacağım malesef. :/ (Blackfriday etkinliği kapsamında muhtemelen 2 aralığa kadardır.)

http://www.playstore.com/#!/oyun/fifa-15
Benim bilgisayarım kaldırmayacak galiba alamayacağım o yüzden.:(