Moderatörün son düzenlenenleri:
fifa 2008 den sonrası güzel değil 2007 ve 2008 in yerini hiç bi oyun tutmaz![]()
Fifa 2005 ve fifa 2010 favorim . Fifa 2010 o yıl pes 2010dan bile daha güzeldi bence![]()
ben 2008 den sonrasını pek beğenmiyorum zaten oynamıyorum da![]()
Geriden takip etme dene önce. Seversin birini![]()
Playstation da mı oynamıyorsun sen ?![]()
arada oynuyoruz fazla sevmem amafifa 2012 ye kadar yüklemiştim güzel değildi sildim hepsini hatta fifa 1999 dan 2006 ya kadar tek cd de vardır onu almıştım eskileri daha iyi yenileri güzel değil
Peside denemelisinHiç oyun oynamıyorsun sanırsam bilgisayarda ?
yok aga bilgisayar oyunlarından zevk almıyorum genelde içinde olduğum şeylerden zevk alırımama şuan da bilgisayarda hiç oyun yok fifa 2008 i yükleyecem unutuyorum hep
pes de vardı bilgisayarımda sildim hepsini pes güzel değil
![]()
Counter Strike Online takıl süper birşeyAyrıca herkes eşit olduğu için oyunun zevki bitmiyor
![]()
Fifa 14'ü Fks14 gibi okudum.![]()
. @Fks14 'ün neyi resmi olarak duyurulacak. O nerden geldi aklınaFifa 14'ü Fks14 gibi okudum.![]()
Öyle çakma oyunlar oynarsan oyun birşeye benzemez tabi
yok aga ya o oyundan hiçbir tad alamam kardeşlerim oynuyodu ben hiç oynamazdımkurtlar vadisi gta yüklemişlerdi polat hasan şaş a benziyo
. @Fks14 'ün neyi resmi olarak duyurulacak. O nerden geldi aklına
- - - Ekleme - - -
Öyle çakma oyunlar oynarsan oyun birşeye benzemez tabiKurtlar vadisi mafya oyunu vardı o güzeldi biraz
![]()
. @Fks14 'ün neyi resmi olarak duyurulacak. O nerden geldi aklına
- - - Ekleme - - -
Öyle çakma oyunlar oynarsan oyun birşeye benzemez tabiKurtlar vadisi mafya oyunu vardı o güzeldi biraz
![]()
ben oynadım demiyorum kardeşim yüklemiş oynuyodu ben oyun sevmem pek silahlı bilgisayar oyunları berbat
Kardeşin zevk almasını biliyormuş![]()
Silahlı sevmiyorsan araba yarışı var ama sen onu da sevmezsin şimdi![]()
![]()
yok aga bilgisayar oyunlarından zevk almıyorum genelde içinde olduğum şeylerden zevk alırımama şuan da bilgisayarda hiç oyun yok fifa 2008 i yükleyecem unutuyorum hep
pes de vardı bilgisayarımda sildim hepsini pes güzel değil
![]()
Oyunun içinde olmak istiyorsan amnesia dene, boyutu da büyük değil, önce oyun seni sonra sen oyunu içine alıyorsun![]()