Fifa 13'ün Skill Modu, Hardcore Kesimi Terletecek

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Fifa 13'ün yenilikleri gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugünlerde yapımcıların konuştuğu mod ise Skill Games, yani oyuncuların becerilerini ortaya koyduğu oyun modu.

Yapılan bir röportajda modun detaylarından bahseden EA yetkilisi, Impact Engine'in başrolü oynadığı bu modda çevredeki nesnelerin etkileşimde olacağını, örneğin bazı nesneleri kırılacağını, parçalanacağını veya hareket edeceğini belirtti.

Ayrıca bu modun temelde oyunun tüm zor yanlarını oyunculara öğrettiğini belirtenyapımcı, bunun yanında gerçek futbol hayranlarını ve hardcore oyuncuları da terleteceğinin altını çizdi.

Uzun zaman sonra Fifa serisinde yeniden eğlenceli bir yan mod bizlere sunulacak gibi görünüyor. Daha önce antrenman modu bulunsa dahi bizlere herhangi bir görev vermiyordu. Şimdi ise 4 ayrı zorluk seviyesine sahip Skill modu sayesinde maçlardan sıkıldığımızda kendimizi atabileceğimiz ve arkadaşlarımızla doyasıya kapışabileceğimiz bir modumuz var artık.

La bu smileyi ilk birisi yapıyordu unuttum sonra ben yapmaya başladım süper bir şey :A Cena hade len :A

Ben yapıyorumdur o simgeyi. :D Bizim forum zamanlarında o kullanılırdı. :D Bizim dayı ile msn konuşmalarında halen ünlü bir simge ama bulaşmamaya çalışıyorum. :D

Kürşo mesut ile orta sahadan attığım gol unutulmaz. :D

Ben yapıyorumdur o simgeyi. :D Bizim forum zamanlarında o kullanılırdı. :D Bizim dayı ile msn konuşmalarında halen ünlü bir simge ama bulaşmamaya çalışıyorum. :D

Kürşo mesut ile orta sahadan attığım gol unutulmaz. :D

Son 3 dkda iki golü unutma güzel bir frikik golüde vardı :D mesutun golü şansdı kaleci çıkmıştı :D

Kaleciyi başkası çıkartmıştı sanki, oradan o açıyla benden başkası atabilirmiydi. 😎 :D O maçtan sonra hep uzaktan şut çekmeye çalışdıydın. :D

Kaleciyi başkası çıkartmıştı sanki, oradan o açıyla benden başkası atabilirmiydi. 😎 :D O maçtan sonra hep uzaktan şut çekmeye çalışdıydın. :D

Ben OzaN'a sor ona ne goller attım 😎 :D

:D:D

DK 87 yeniliyorum 1-0 dk 87'de gol geldi 1-1 90'da frikikden çaktım 2-1 unutma :D

Managerliğin içersinde anlamamak beceri ister. :D PC'de hiç oyun kalmadı, 2 gün önce sorsaydın bakardım net cevap verirdim. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy