FIFA 12'den çılgın bir yenilik daha

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Nisan 2010
Mesajlar
2,676
Reaksiyon puanı
25
Puanı
169
Yaş
92
Konum
Samsun
Electronic Arts Inc. EA SPORTS™ Football Club servisini duyurdu. FIFA 12’nin özünü oluşturacak olan EA SPORTS Football Club, oyuncuları sürekli olarak güncellenen içeriklerle gerçek dünya futboluna bağlı tutacak, oyuncuların favori takımlarını gerçek dünyadaki etkinliklere bağlı yeni yollarla desteklemelerini sağlayacak ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncuya, arkadaşlarına ve rakiplerine karşı mücadele etme imkanı sunacak.
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


FIFA online oynayan milyonlarca oyuncu bize, özünde futbol aşkının bulunduğu yeni bir deneyim için büyük bir talep olduğunu gösterdi diyen FIFA serisinin Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Matt Bilbey, “EA SPORTS Football Club futbol taraftarlarını bir araya toplayacak ve onları daha önce bir futbol oyununda görülmemiş yollarla birbirine bağlayıp eğlendirecek yeni bir sosyal deneyim” diye konuştu.

EA SPORTS Football Club, futbol taraftarlarının FIFA 12 oynayan arkadaşları ve milyonlarca diğer taraftar ile rekabet edebilmelerini sağlayacak, her hareketin ve ilerlemenin düzenli olarak ölçüleceği yeni bir sosyal deneyim yaratıyor. EA SPORTS FIFA 12 içinde meydana gelen her şey, anlamlı bir şekilde ölçülecek. Tüm sezon boyunca, her bir maç önemli olacak. Kazandığınız deneyim puanları sayesinde level atlayacak ve durumunuzu geliştireceksiniz. easportsfootball.com adresinden arkadaşlarınızı, mücadeleleri ve durumları takip edebileceksiniz. Facebook gibi sosyal kanallar üzerinden başarılarınızı paylaşıp karşılaştırabilecek, haberleri yayabileceksiniz.

EA SPORTS Football Club, oyuncuların FIFA 12’de yapacakları her şeyle takımlarını temsil etmelerini ve rakip takımlara karşı yarışabilmelerini sağlayarak tuttukları takımla olan bağlarını daha da derinleştirmelerini sağlayacak Support Your Club özelliğini beraberinde getiriyor. Kulüp puanları kazanarak takımınızın Support Your Club Lig Tablolarında daha üst sıraya çıkmasını sağlayabilir, küme düşmemesine yardımcı olabilirsiniz. Sanal lig tabloları her hafta resetlenerek yeni mücadeleler, yeni rekabetler ve yeni hikayeler yaratacak.

Taraftarlar artık futbol dünyasıyla hiç olmadıkları kadar içli dışlı olacaklar. EA SPORTS Football Club’taki içeriği gerçek futbol dünyasından hikayeler yönlendirecek ve bu sayede oyunun devamlı olarak yeni ve taze olması sağlanacak. Oyuncular gerçek dünya futbolundaki önemli etkinlikleri oyunları vasıtasıyla yaşayabilecekler. EA SPORTS Football Club oyuna yeni içerik ve mücadeleler ekleyecek özel bir ekibe sahip olduğundan FIFA 12 aynı gerçek dünyadaki sezonlar gibi görünecek, hissettirecek ve oynanacak.

FIFA 12 sonbahar aylarında PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için çıktığında, EA SPORTS Football Club servisi de ücretsiz olarak devreye girecek.

FIFA 12 bu sonbaharda PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable) sistemi, iPhone®, iPad™ ve iPod® touch için çıkacak. Platformlara özel diğer ayrıntılar önümüzdeki aylarda duyurulacak.

-milliyet
 

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Nisan 2010
Mesajlar
2,676
Reaksiyon puanı
25
Puanı
169
Yaş
92
Konum
Samsun
:D Çok iyiler ya diyecek hiç bir şey yok,bursu bunamı yatırıcam ne yapıcam bilmiyorum :D
 

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Ben zaten hep orijinal alıyorum. :D Bu oyunu da alacağım. Zengin falan değiliz he, zaten aldığım 2 oyun var. Bizim orada bir satıcı var. Bana 2 oyunu 85'e veriyor.