FIFA 12 vs PES 2012 Comparison

Fifa'nın bozmaya başlayıp, PES'in atak yaptığı yıllardan beri hep PES oynadım ağırlıklı olarak. Ama FIFA 11 ile birlikte FIFA yeniden öne geçti benim gözümde. Bu yıl da bu değişmeyecek ve FIFA yine önde olacak gibi gözüküyor.

Bu arada FIFA'nın konsolda PC'ye göre çok daha iyi olduğu söylenir ama ben buna kesinlikle katılmıyorum. Konsolda PES 2011, FIFA 11'den çok daha iyi...

değişik bir yorum herkesin dediğin tam tersi adminim bence konami yine bu yıl öne geçer

ben daha da iddalıyım pes her türlü fifayı ezer ben playstationcı abiye sorayım bi

arkadaşlar size gerçek gelmeyecek belki ama biz fifa 11 i konsolda denemeye gittik arkadaşla oranın da sürekli müşterisiyiz hep pes oynarız orada bir gün abi bize fifa ver dedi abiye sence nasıl dedik abi boşverin denemeyin dedi bizde abi olsun bi deneyelim dedim oyunu 20 dk sonra geri iade ettik pes 11 i aldık ankarada cebeci ve abidinpaşada hiç bi playstation cafede fifa oynanmıyor

Buralarda da cafelerde FIFA hiç oynanmıyor. Hatta birçok cafede yok bile. Herkes PES 2010 veya PES 2011 oynuyor :)

Doğan Abi bir kez demişti, pes daha popi :D FIFA 11 PC'de görüntüsü hiç güzel değildi bence...

Herkesin Pes alışkanlığı var.Artık alışkanlıklarımızı bırakıp değişik oyunlara bakmalıyız resmi satış bilgilerine göre'de Fifa fark attı pes'e.Ama bunuda eklemek istiyorum pes grafik bakımından fifadan iyi ama ses bakımından oynanabirlik bakımından fifa önde

avrupada fifa türkiyede pes bana göre öyle bizim abi pes 11 cdlerini 5 6 tane aldı 500 e iki haftada o parayı çıkarmış fifa 11 i sadece 1 tane aldı

Herkesin Pes alışkanlığı var.Artık alışkanlıklarımızı bırakıp değişik oyunlara bakmalıyız resmi satış bilgilerine göre'de Fifa fark attı pes'e.Ama bunuda eklemek istiyorum pes grafik bakımından fifadan iyi ama ses bakımından oynanabirlik bakımından fifa önde
oyun dışı fifa stad falan oyun içi pes her tür master lig ve bal ı unutmamak lazım

PES, PES 11'e kadar ara fark öndeydi. FIFA 11 bu farkı biraz kapattı ve FIFA 12 PES'i geçebilir artık.

Pesin master ligini seviyorum çok ayrıntılı geldi bana ama fifa'dada kaleci gibi değişik oyun modlarını unutmamak lazım :)

kaleciyi kim yapacak ben defans bile olmuyorum peste hadi iyi geceler

Kaleci modu hiç güzel değil. FIFA 11'deki oyuncu olma modlarını ben hiç beğenmedim. BAL modu daha güzel.