FIFA 12 vs PES 2012 Comparison

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
FIFA 12 ve PES 12'nin karşılaştırılması...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fifa en iyisi.Ben Pes'de hiç yeni animasyon göremedim adamlar resmen pes 11'i pes 12 olarak yedirecekler ama yediremezler :)

Fifa en iyisi.Ben Pes'de hiç yeni animasyon göremedim adamlar resmen pes 11'i pes 12 olarak yedirecekler ama yediremezler :)

Belli olmaz belki PES 12'de oynanış bakımından büyük farklılıklar olabilir. Ama şu an bakıldığında FIFA 12'de daha belirgin bir değişim var. Ama oyunlar çıktığında değerlendirmek daha doğru olacaktır.

Benim hiç umudum yok pes 12'den Fıfayı oynanabirlik bakımından geçeceğini hiç ve hiç sanmıyorum

her türlü pes yener fifa böyle gösteriyor ama oyun içinde bildiğimiz ı can football
ayrıca pes 11 deki sorunlar pes 12 de giderildi onu da legend killer açmıştı

Benim hiç umudum yok pes 12'den Fıfayı oynanabirlik bakımından geçeceğini hiç ve hiç sanmıyorum

PES 11, FIFA 11'den daha güzeldi bence ama şu an çeşitli kaynaklara ve forumdaki fikirlere baktığımda FIFA 12, PES 12'yi geçecek gibi...

EDIT: Xdragxx de doğru söylüyor olabilir. PES 11 çok daha güzeldi benim PC'de FIFA 11'in grafikleri kötüydü ama ne ile ilgili bilmiyorum. FIFA 12 sürpriz yapar belki ama...

hacı o videoya baktığımızda güzel gözüküyor ama ben fifa 11 i denemiştim videoda güzel gözüküyor diye ama hiç alakası yok

Çok iddialısın. Bakalım nasıl olacak. Ama bu değerlendirmeyi yapabilmemiz için sonbaharı beklememiz gerekecek.

denedim 15 20 dakika sonra ah fifa 2007 senden sonra artık konami gerçeği çıktı diye kapattım

Arkadaşlar belki çoğunuz bilmiyor ama konsolda olan özellikler pc'de yoktu o yüzden kötüydü ama bu sene her platform eşit ve bu sene oynadığınızda muhteşem oyun diyceksiniz garantisini veriyorum size :)

Arkadaşlar belki çoğunuz bilmiyor ama konsolda olan özellikler pc'de yoktu o yüzden kötüydü ama bu sene her platform eşit ve bu sene oynadığınızda muhteşem oyun diyceksiniz garantisini veriyorum size :)

Evet FIFA 11'de konsoldaki özellikler maalesef PC'de yoktu, birçok fark vardı. Umarım bu sene bu fark kapanır da gönül rahatlığıyla FIFA 12 oynarız.

bakacaz ama 11 berbattı ama ben pesten şaşmam gibi geliyor çok alıştım artık pese

arkadaşlar size gerçek gelmeyecek belki ama biz fifa 11 i konsolda denemeye gittik arkadaşla oranın da sürekli müşterisiyiz hep pes oynarız orada bir gün abi bize fifa ver dedi abiye sence nasıl dedik abi boşverin denemeyin dedi bizde abi olsun bi deneyelim dedim oyunu 20 dk sonra geri iade ettik pes 11 i aldık ankarada cebeci ve abidinpaşada hiç bi playstation cafede fifa oynanmıyor