'Fi'den Flaş Karar!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
7efb26df-6ac8-4c96-86c8-4bb69c5bfa2a.jpg

PuhuTV'nin fenomen dizisi Fi'den flaş karar!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal, Nehir Erdoğan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Jale Arıkan'ın yer aldığı yapım ilk sezonda olduğu gibi artık ayda üç bölüm yayınlanacak. Sezona haftalık başlayan dizi böylece her ay üç bölüm yayınlanarak devam edecek.

8 Aralık'ta 4. bölümü izleyicisiyle buluşacak olan Fi'nin Çi sezonu 15 ve 22 Aralık'ta da 5. ve 6. bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek.

Kaynak: Ranini

Bu dizi yurtdışından nasıl izlenilebilir? Ben bir türlü izleyemiyorum da...

Kaliteyi bozmamak ve senaryonun tıkanmaması adına doğru karar olduğunu düşünüyorum. Hatta yabancı diziler gibi bir sezonda 13 bölüm civarlarında yayınlanmalı.

Güzel bir karar olmuş süreside çok iyi keşke diğer dizilerde kısaltsalar sürelerini😉

Kaliteyi bozmamak ve senaryonun tıkanmaması adına doğru karar olduğunu düşünüyorum. Hatta yabancı diziler gibi bir sezonda 13 bölüm civarlarında yayınlanmalı.
Zaten bir sezonu 13 bölüm değil miydi :D

Bence de doğru karar olmuş, sezonu yarılıyoruz ve her hafta yayınlanması hikayeyi tüketirdi. Böylece izleyici de bölümleri sindirerek izler :A

Zaten bir sezonu 13 bölüm değil miydi :D

Bence de doğru karar olmuş, sezonu yarılıyoruz ve her hafta yayınlanması hikayeyi tüketirdi. Böylece izleyici de bölümleri sindirerek izler :A

Geçen sezon 12 bölüm yayınlandı ama geç başlamıştı. Haziran'a kadar devam eder bu sezon. Her ay 3'er bölüm yayınlanırsa hemen hemen klasik bir Türk dizisi kadar bölüm yayınlanmış olur bir sezonda. :A