Kendin kaybedersinBende senin iftiracı yanını bildiğim için sana inanmamayı tercih ediyorum @serhatt
Kendin kaybedersinBende senin iftiracı yanını bildiğim için sana inanmamayı tercih ediyorum @serhatt
Erkeğim ama eşcinsel bir bireyim. Hiç sorun yok.Ne bileyim arada gibi görüyorum yanlış anlaşılma olmasın bazen kadın bazen erkek. Kestiremedim o yüzden sordum. Özelse cevap vermeme hakkın var yani
En sevdiğin film ilk aklına gelen?
Canım çok teşekkür ederim eksik olma.Bu arada çok geçmiş olsun canım, dualarım seninle ve babanla Tez zamanda sağlığına kavuşur umarım
Netliğe kavusturdugun için teşekürlerErkeğim ama eşcinsel bir bireyim. Hiç sorun yok.
Titanic.
------
Canım çok teşekkür ederim eksik olma.
Rica ederim.Netliğe kavusturdugun için teşekürler
Hiç sevgilin olmadan eşcinsel nasıl olunuyor merak ettim. Sadece ilgi duyma olarak mı?
İsteyene soru çok…Ne sorsam bilemedim
Mosi bir soru sorabilir miyim?İsteyene soru çok…
@serhatt ‘a umarımMosi bir soru sorabilir miyim?
İsteyene soru çok…
Darısı…. Neyse bende kalsın
Oha kimmmm? Özelden yaz.Darısı…. Neyse bende kalsın
Ablam onun için bir planım yok çünkü plan yapacağım nitelikte ve kalibrede değil.
Canım Serhat'ım ya, zaten enlerde de çok güzel kategorilerde yer vermişsin bana. En iyi anlaştığın 3 kişiden biri olmaktan da çok mutlu oldum ve gurur duydum
Aaa ben bizi etiketleme sebebi başka sanmıştım.Canım Serhat'ım ya, zaten enlerde de çok güzel kategorilerde yer vermişsin bana. En iyi anlaştığın 3 kişiden biri olmaktan da çok mutlu oldum ve gurur duydum
Yeminle sen akıllanmazsın