FF'den Yeni Rekor !

Fildişi Sahilleri'nden fazla ziyaretçi çekememiz canımı sıkıyor :D Sadece 6 kişi :D

Nedendir bilmiyorum ama yeni girdiğim tüm sitelerde rekor kırılıyor ilk günlerde,kendime de pay çıkarmıyor değilim hani,sabahtan akşama kadar hiç ayrılmıyorum siteden... :)

Şu anki seviyem iyi sayılmaz,zamanında şans eseri epey yaklaşmıştım tıpa ama okuldan dolayı uzun süredir ilgilenmiyordum öss ile.Bir kaç gün daha olurum herhalde,sonra mecbur bırakırım...

Şu anki seviyem iyi sayılmaz,zamanında şans eseri epey yaklaşmıştım tıpa ama okuldan dolayı uzun süredir ilgilenmiyordum öss ile.Bir kaç gün daha olurum herhalde,sonra mecbur bırakırım...

Başarılar dilerim.Ozan'ın dediği gibi birkaç saatlilk bir çalışma ile rahatlıkla üstesinden gelinir.

Bırakmak yerine azalt bence. Ben, günde birkaç saat giriyordum sınav zamanı. Sonuçta 24 saat ders çalışılmıyor...

her gün 2-3 saat verimli çaışsan tıpda gelir hukuk da:D
Burayı bırakmak yerine azaltmak iyi fikir çünkü burda kafa dağıtırsın :)

Ozan Oldu Olacak Şehir Bazında Bölge Bazında da Dağılım Yapsaydın :) ...

Fildişinden Giren Benim İp Değiştiriyorum Onları Kendime Yakın Buluyorum da Onlardanmış Gibi Davranmak Güzel...

Bide Niye O Romanya Büyükte Diğerleri Küçük Olmaz İtiraz Ediyorum Ya Hepsini Büyük Yap Yada Hepsini Küçük Sosyal Ayrımcılığa Karşıyız :) :)

Ozan Oldu Olacak Şehir Bazında Bölge Bazında da Dağılım Yapsaydın :) ...

Fildişinden Giren Benim İp Değiştiriyorum Onları Kendime Yakın Buluyorum da Onlardanmış Gibi Davranmak Güzel...

Bide Niye O Romanya Büyükte Diğerleri Küçük Olmaz İtiraz Ediyorum Ya Hepsini Büyük Yap Yada Hepsini Küçük Sosyal Ayrımcılığa Karşıyız :) :)

Çok yakında mahallere kadar ineceğiz inşallah :D

Hepsi büyük oldu şimdi. Sosyal ayrımcılığa karşıyız bizde :D

ff çoşuyor..xD İşte Şimdi uzun bir süreden sonra ff den tat almaya başladımm..:)

Pek kafama göre muhabbet döndüremediğim için biraz uzak kalsam da buradan,yakalanan başarı çok güzel.Böyle gitsin bu,diğerlerini sonra düşünürüz.