FF yeniden merhaba

@10 hatırlayamadım :S yabancı değil nick ama ismi unuttummmm çok soryyy senden :)
@9 çağrı gerek yok eski nicke hatırladım seni de :)
@8 alper hosgeldin foruma sende... kütahya simav iyi yerdesin ama kimse evinde kalmıyo desek yeridir yani...

Bizim evde problem yok :) biz evde kalıyoruz 40 gün eve gelmedik Şaphanede ev vardı oraya gittik,evde kalmıyanlar evi çökenler....::(

ben mustafa reyiz hoşgeldin eski takma adlarım:

Çılgıntürk,m3L aBeqaH,Mustafa' idi.ama pek hatırlamayabilirsin ::) tekrardan hoşgeldin...

arkadaslar teşekkür ederim hepinize. Anakin senn yanına gelirsem ben tipi göstereceğim. beni tanıymayacaksın zaten geldiğimde :D legendkiller dı galiba yada kısaca emre hatırladım seni forum oyunlarından :D mustafa seni kafam kadar güzelmisinden tanıdım. bu simavlı olan arkadas alper miydi adı neydi :D geldim gördüm oraları canlı canlı kendimize kalacak yer bulamayıp eynal da pansiyonda kalmıstık para bayıldık mal gibi neyse geçelim orayı.. neferian seni de htırlıyorum unutmadım ama diğer mustafayla karıştırıyorum hep :D :D herkese tekrar teşekkürler. bu arada facebook ta ekli olan arkadaşlar artık bende ekli değil çoğu göremiyorum. galiba benim face yi kullanan bi mübarek saygı çercevesinde andığım arkadas sildi tekrar ekleyin bekliyorum... ozan dan veya doğuhan yani Anakin den beni bulabilirsiniz. yada kısaca ben by-tugay@hot... :) saygılar hepinize. çok uzun oldu kusura kalmayın :D

sonraysa çok zor işin :D hafıza bu arlar baska şeylere çalısıyo :D
emre tabiki profil resminden tanıdım desem de olur :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy