Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@Cervantes kırmızı halı bekliyordu bir deBende @Cervantes e güvenmiştim yarı yolda bıraktı beni
Olabilir bak veya kendini ağırdan da satabilir
Ben bekliyorum
Yarışma var mı
Evet var haberin yok mu?Ben bekliyorum
------
Yarışma var mı
@Dosi ile birlikte ortak yarışacağız, biraz stresliyim beni fena haşlar Eğer yüksek açtırırsamBen bekliyorum
------
Yarışma var mı
Bugün mü Çarşamba sanıyordum@Dosi ile birlikte ortak yarışacağız, biraz stresliyim beni fena haşlar Eğer yüksek açtırırsam@Yakamoz-Asi
Çarşamba günü evetBugün mü Çarşamba sanıyordum
Bugün gibi mesajlar yazmışsınız daÇarşamba günü evet
@Dosi ile birlikte ortak yarışacağız, biraz stresliyim beni fena haşlar Eğer yüksek açtırırsam@Yakamoz-Asi
Ne zaman?@Dosi ile birlikte ortak yarışacağız, biraz stresliyim beni fena haşlar Eğer yüksek açtırırsam@Yakamoz-Asi
İnşaallah olursun konudaİnşAllah bağ evine gitme olmazsa
@Cervantes kayıplarda
@Dosi ile birlikte ortak yarışacağız, biraz stresliyim beni fena haşlar Eğer yüksek açtırırsam@Yakamoz-Asi
Adımı çıkardınız 😡😡😡😡Haşlasın @Dosi
Bu kez uzattı@Cervantes bugün gelirsin umarım ama zaman zaman hep yapıyor böyle
Hiç karışmayacağım. Herşeyi sen yap 😡Mikasa hanım bizi haşlayacak :/@Yakamoz-Asi
Tamam tamam özür diliyorum hamarat, merhametli ve uykucu hanım..Hiç karışmayacağım. Herşeyi sen yap 😡
@Tolstoyevski ve @xdragxx neler görüyor gözlerim..@Tolstoyevski fotosunu, @xdragxx da yeni bir fotosunu paylaşır umarım. Bunlar dışında hiçbir sürpriz benim için sürpriz olmaz... @Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?