Teklifi almazsan kutu değiştirme hakkında olur. 3 seçeneğin var2.000 der yine cimri.ss
Desteklerin için teşekkür ederim çok yardımcı oldun.Ben yarışmış kadar üzüldüm @Özgür o kadar tek 500binle gittik. 1000 de sarıymış hep unutuyorum onu yani her türlü sarı çıktın ama değeri önemli
@batuhankaralar hep yakıyorYakmaz dediğim kutu yaktı.
Kutumda 1.000 var gibi hissediyorum ama bilemedim.Teklifi almazsan kutu değiştirme hakkında olur. 3 seçeneğin var
Hayret en yüksek teklifi en sonda yaptı.@Özgür Hamdi Bey seni sevmiş. Bu durumda asla bu teklifi vermedim ama sevdim yarışmacıyı diyor ve 18.000 TL öneriyor.
Var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutunu alacaksın ya da Deniz'in kutusunu seçim senin.
Cevabın ne pekiKutumda 1.000 var gibi hissediyorum ama bilemedim.
------
Hayret en yüksek teklifi en sonda yaptı.
Ben hep Deniz'e odaklandım ya sanki o yakacak gibi hissettim.
yaktımmı?
Sonda benim kafam da çok karıştı burada da kendim yarışırken de düşün son 3 kutu 2si 500bin kaç kere 500bin açtım ona güvendim 200 TL ile ayrıldım.Ben hep Deniz'e odaklandım ya sanki o yakacak gibi hissettim.
Evet onu düşünüyorum yani 18.000 de iyi teklif ama bilemedim.18 binde iyi.
1000 ile ayrılmakta var. Kutunun alsanda değiştirsende %50 aynı durum.
Riske girmeye değer mi acaba @Özgür
Kabul etmeli miyim sence 18.000'i?Sonda benim kafam da çok karıştı burada da kendim yarışırken de düşün son 3 kutu 2si 500bin kaç kere 500bin açtım ona güvendim 200 TL ile ayrıldım.
keşke yaksaydımYok yakmadın.
Bugün yeterince yandım ben.keşke yaksaydımGüzel olurdu dermişim.iyi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?