Kıyabilsem kıyamam ki ben
Dur be analiz etseydik Baron yakan biri ama ben korkular ile yüzleşme seven biriyimSeni kırmıyorum son kararım. @xdragxx
Yok yok başkada demem. Sen ilginç attın korktum 😡
Öneri yapanda kabahat.ss
Birden @slhttnmtl diyecek gibiyken Baron dedi ondan attımDur be analiz etseydik Baron yakan biri ama ben korkular ile yüzleşme seven biriyim
------
Seni de dinler belkiÖneri yapanda kabahat.ss
Bugün büyük mü hissediyorsun küçük mü kutunda@Zeyno beni de yakmamıştı zaten
İkizler burcuyum çabuk karar değiştiriyorum maalesef
Neyse mavi açtık boşverİkizler burcuyum çabuk karar değiştiriyorum maalesef
Pek bir şey hissetmiyorum ama büyük gibi geliyor küçükte olabilir yok yok büyük emin değilim anlayacağınBugün büyük mü hissediyorsun küçük mü kutunda
Analize değil sana güvendim.Dur be analiz etseydik Baron yakan biri ama ben korkular ile yüzleşme seven biriyim
------
Büyüğe daha yakın gibisin amaPek bir şey hissetmiyorum ama büyük gibi geliyor küçükte olabilir yok yok büyük emin değilim anlayacağın
Ben seni açalım diyorum. @xdragxxPek bir şey hissetmiyorum ama büyük gibi geliyor küçükte olabilir yok yok büyük emin değilim anlayacağın
Son kararın mı peki?Ben seni açalım diyorum. @xdragxx
Ac bakalım belki uğurlu gelirimBen seni açalım diyorum. @xdragxx
Bence @AteşBöceği 'ni biraz bekletsin. Genelde kendi zamanı küçük açan, hemen sonrası büyük para alabiliyorBüyüğe daha yakın gibisin ama
Bakalım sana güvenecek miBence @AteşBöceği 'ni biraz bekletsin. Genelde kendi zamanı küçük açan, hemen sonrası büyük para alabiliyor
Son kararım.Son kararın mı peki?
Yavuz hırsız sahnesi miBakalım sana güvenecek mi
@Tolstoyevski bu arada LM'nin son bölümündeki VMYM göndermesini gördün dimi