İyi bari ülkeyi terk etmek zorunda kalmıycam şükürAynen Zeyno bu sefer baya iyiydi hem 12 hem 15 maviydi
------
İyi bari ülkeyi terk etmek zorunda kalmıycam şükürAynen Zeyno bu sefer baya iyiydi hem 12 hem 15 maviydi
------
YapmayııııııııııııııııııııııınEvet son kararım
Yapmayııııııııııııııııııııııın
10.000 TL
@12.Adam Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz. Mavi bulup son ikiye 3.000 TL ile gidin bariHadi beeeee
Bugün değil gız dün 12 dediniz bana bugün yarışmanın 2. partı olduğundan ben yine kendimi 12 sandım bırak boşver ikiside mavi çıkmış nasılsa detaycı kontes seniBen nerde 12 dedim. Sen demişsin başta![]()
@Dosi yine yarım kaldı skljgjsjgjklsjklAbim geldi fgelirim sonra
Sona Geldik dur gitmeeeeeeeeeeAbim geldi fgelirim sonra
@Zeyno bak 15 demişiz sen sonra 12 demeye başlamışsın skljjgsjkl15 mi neden 23 değil 😳
Gitti bile ben buralardayım sıkıntı yok gelirse hızlıca bitiririzSona Geldik dur gitmeeeeeeeeee
Laa bunun abisi dün gelmedimi dahaAbim geldi fgelirim sonra
Hayalet gibi bir geliyor bir gidiyorLaa bunun abisi dün gelmedimi daha![]()
Abisi resmen bize göre plan yapıyorLaa bunun abisi dün gelmedimi daha![]()
Allah Allah ne diye 12 diye tutturdum acaba
15 dedik 12 gifi gelmiş. Ondan ben 12 yanıp söndü dedim15 mi neden 23 değil 😳
Bilmiyom ki 12 numarada totem falan yapıyorsun diye bir şey demedim ben deAllah Allah ne diye 12 diye tutturdum acaba![]()
Abi bu miniydi en yüksek ödül 150.000'di ama ona rağmen çok kötü performans tabii ki@Tolstoyevski Olm playlist gene Duduyu çalıyor![]()
![]()
Bu bir mesaj
Anammmmmmmmm burada neler olmuş...Nereye gitmiş kırmızılar😱😱😱😱
Sjsjjsjjsj@Dosi yine yarım kaldı skljgjsjgjklsjkl
Dedim detaycı diye ahanda yakaladı beni iyi mi 😳Aha olayın kaynağı geldi @xdragxx @Angelica @12.Adam @Gerekli24 @BARON男爵 @Tolstoyevski
15 dedik 12 gifi gelmiş. Ondan ben 12 yanıp söndü dedim![]()
Neyse ki 500.000'e giderken böyle olmadı skljgjlskfSjsjjsjjsjşaşırmadım