Benim değerimi bilemediniz ondanMini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk
Benim değerimi bilemediniz ondanMini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk
kiminle yaptın o pretostoyu
İftira atma , neresi ayrım bunun?
Bildik ya niye bilemedikBenim değerimi bilemediniz ondan
İlkleri yaşamaya devam ediyoruz.Mini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk
Aaa imam hatipliler hiç iftira atar mı şuan ben iftiraya uğruyorumİftira atma , neresi ayrım bunun?Ben de meslek lisesi çıkışlıyım, ne var sanki?
Neyse haftanın başı daha olmadı yarın devam ederizİlkleri yaşamaya devam ediyoruz.
İlklerin adamıyımMini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk
Sizin gibi canileri sevmeyenler derneğiyle yaptık #insankesmeyehayır!kiminle yaptın o pretostoyu
Evet yanıt bekliyorumNeyse haftanın başı daha olmadı yarın devam ederiz
@12.Adam senin forum dışı iletişimin var mı sordun mu
Hocaların gözünde meslek lisesi : Düşük puansız kötü öğrenciler var. Bnm görüşürüm cidden staj mevzusu çoook iyiİftira atma , neresi ayrım bunun?Ben de meslek lisesi çıkışlıyım, ne var sanki?
Abisi gelince telefonla pek ilgilenemiyor olabilirEvet yanıt bekliyorum
Bizler kaç kişiyiz acaba😀Sizin gibi canileri sevmeyenler derneğiyle yaptık #insankesmeyehayır!@Cervantes
Dinlemediler mi seni
Bak gördün mü ?İsteyince nasıl uyumlu olabiliyormuşum görmüş oldun.Abisi gelince telefonla pek ilgilenemiyor olabilirBen 10-15 dakika daha beklerim. Sonrasında çıkmam lazım forumdan geldiğim zaman burdaysanız devam ederiz değilseniz yarın gün içinde tamamlarız
#insankesmeyehayır sayınızı bilemem artık beni kesmek için kaç adam tuttuysanızBizler kaç kişiyiz acaba
Sen her zaman öylesin yavBak gördün mü ?İsteyince nasıl uyumlu olabiliyormuşum görmüş oldun.
Saol yav mahçup ettin.Sen her zaman öylesin yav
21.30'a kadar forumdayım sonra 23.15 gibi falan anca gelirim spor saatimSaol yav mahçup ettin.
Pc de fifa mı atıcaksın?21.30'a kadar forumdayım sonra 23.15 gibi falan anca gelirim spor saatim
Yok ya parka gidecemPc de fifa mı atıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?