Benim değerimi bilemediniz ondanMini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk![]()
Benim değerimi bilemediniz ondanMini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk![]()
kiminle yaptın o pretostoyu
İftira atma , neresi ayrım bunun?
Bildik ya niye bilemedikBenim değerimi bilemediniz ondan![]()
İlkleri yaşamaya devam ediyoruz.Mini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk![]()
Aaa imam hatipliler hiç iftira atar mı şuan ben iftiraya uğruyorumİftira atma , neresi ayrım bunun?Ben de meslek lisesi çıkışlıyım, ne var sanki?
Neyse haftanın başı daha olmadı yarın devam ederizİlkleri yaşamaya devam ediyoruz.![]()
İlklerin adamıyımMini VMYM yarıda kesildi bu da bir ilk![]()
Sizin gibi canileri sevmeyenler derneğiyle yaptık #insankesmeyehayır!kiminle yaptın o pretostoyu![]()
Evet yanıt bekliyorumNeyse haftanın başı daha olmadı yarın devam ederiz
@12.Adam senin forum dışı iletişimin var mı sordun mu![]()
Hocaların gözünde meslek lisesi : Düşük puansız kötü öğrenciler var. Bnm görüşürüm cidden staj mevzusu çoook iyiİftira atma , neresi ayrım bunun?Ben de meslek lisesi çıkışlıyım, ne var sanki?
Abisi gelince telefonla pek ilgilenemiyor olabilirEvet yanıt bekliyorum
Bizler kaç kişiyiz acaba😀Sizin gibi canileri sevmeyenler derneğiyle yaptık #insankesmeyehayır!@Cervantes
Dinlemediler mi seni
Bak gördün mü ?İsteyince nasıl uyumlu olabiliyormuşum görmüş oldun.Abisi gelince telefonla pek ilgilenemiyor olabilirBen 10-15 dakika daha beklerim. Sonrasında çıkmam lazım forumdan geldiğim zaman burdaysanız devam ederiz değilseniz yarın gün içinde tamamlarız
![]()
#insankesmeyehayır sayınızı bilemem artık beni kesmek için kaç adam tuttuysanızBizler kaç kişiyiz acaba
Sen her zaman öylesin yavBak gördün mü ?İsteyince nasıl uyumlu olabiliyormuşum görmüş oldun.![]()
Saol yav mahçup ettin.Sen her zaman öylesin yav![]()
21.30'a kadar forumdayım sonra 23.15 gibi falan anca gelirim spor saatimSaol yav mahçup ettin.![]()
Pc de fifa mı atıcaksın?21.30'a kadar forumdayım sonra 23.15 gibi falan anca gelirim spor saatim![]()
Yok ya parka gidecemPc de fifa mı atıcaksın?