Mehmet gibi klasik bir isimdir belki deIıı bence değil.
------
Son kararın mı peki açalım mı
Mehmet gibi klasik bir isimdir belki deIıı bence değil.
Yok daha havalı bir şeydir bence.Mehmet gibi klasik bir isimdir belki de
------
Açalım gitsin ya düşünmek için daha erkenMehmet gibi klasik bir isimdir belki de
------
@Sherlock kutusunda 300 TL vardı sadece. Teklif öncesi son 5 kutuAçalım gitsin ya düşünmek için daha erken
Son kararım dediğimde büyük açarsan @Çiğdem 'in oklavasını yersin
Ben yemem oklava falan
20 Eylül, az kalmış bu arada hiç farkında değildimBen yemem oklava falan
Bu arada doğum tarihin ne zaman
Unuturuz falan şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman20 Eylül, az kalmış bu arada hiç farkında değildim
Olur açabiliriz, yine ısındığım kutulardan biri gibiUnuturuz falan şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman
Benim klasik sorularımdandır bu20 numaranın sahibi @Gerekli24 de senin gibi kırmızı açan biri onu açalım mı
Bu tüyo değildi doğum günün uğurlu geldi ve Gerekli'nin kutusunda 750 TL vardıOlur açabiliriz, yine ısındığım kutulardan biri gibiSon kararım diyeyim o zaman
3 tane maviyi şutladık iyi gidiyorum yaBu tüyo değildi doğum günün uğurlu geldi ve Gerekli'nin kutusunda 750 TL vardı
O zaman sıradaki kutuyla devam edelim. Bu sefer de uğurlu bir sayın varsa ordan gidelim
5 dakikayla kaçırdık onu da3 tane maviyi şutladık iyi gidiyorum yaUğurlu sayım 5 onu kullandık, @The_Erinch kutunu nasıl hissediyorsun
Yahu görün gelin işte ne etiket sevdası buArtık etiket bile atmıyorsunuz 🥺🥺🥺
Davetiye olmadan gelmem5 dakikayla kaçırdık onu da
------
Yahu görün gelin işte ne etiket sevdası bu
Ne hissediyorsun bugün
@batuhankaralar gayet iddialı bir yarışmacıDavetiye olmadan gelmem@batuhankaralar
Benim kutum @batuhankaralar ı çok mutlu edicek %100 eminim 1 tl gelicek hissediyorum
Hayır sana iddialı dedim direkt 1 TL dedin diyeBen iddiasız mı dedim@batuhankaralar
Sen böyle dediğine göre biraz korktumDavetiye olmadan gelmem@batuhankaralar
Benim kutum @batuhankaralar ı çok mutlu edicek %100 eminim 1 tl gelicek hissediyorum
Heee evet ben gayet iddialıyım dediğim de çıkacak zatenHayır sana iddialı dedim direkt 1 TL dedin diye
Hem korktum diyip hem de açmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?