Mehmet gibi klasik bir isimdir belki deIıı bence değil.![]()
------
Son kararın mı peki açalım mı
Mehmet gibi klasik bir isimdir belki deIıı bence değil.![]()
Son kararın mı peki açalım mı
Yok daha havalı bir şeydir bence.Mehmet gibi klasik bir isimdir belki de
------
Son kararın mı peki açalım mı![]()
Açalım gitsin ya düşünmek için daha erkenMehmet gibi klasik bir isimdir belki de
------
Son kararın mı peki açalım mı![]()
@Sherlock kutusunda 300 TL vardı sadece. Teklif öncesi son 5 kutuAçalım gitsin ya düşünmek için daha erken![]()
Son kararım dediğimde büyük açarsan @Çiğdem 'in oklavasını yersin
Ben yemem oklava falan
20 Eylül, az kalmış bu arada hiç farkında değildimBen yemem oklava falan
Bu arada doğum tarihin ne zaman![]()
Unuturuz falan şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman20 Eylül, az kalmış bu arada hiç farkında değildim![]()
![]()
Olur açabiliriz, yine ısındığım kutulardan biri gibiUnuturuz falan şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman
Benim klasik sorularımdandır bu20 numaranın sahibi @Gerekli24 de senin gibi kırmızı açan biri onu açalım mı
![]()
Bu tüyo değildi doğum günün uğurlu geldi ve Gerekli'nin kutusunda 750 TL vardıOlur açabiliriz, yine ısındığım kutulardan biri gibiSon kararım diyeyim o zaman
![]()
![]()
3 tane maviyi şutladık iyi gidiyorum yaBu tüyo değildi doğum günün uğurlu geldi ve Gerekli'nin kutusunda 750 TL vardı
O zaman sıradaki kutuyla devam edelim. Bu sefer de uğurlu bir sayın varsa ordan gidelim![]()
5 dakikayla kaçırdık onu da3 tane maviyi şutladık iyi gidiyorum yaUğurlu sayım 5 onu kullandık, @The_Erinch kutunu nasıl hissediyorsun
![]()
Yahu görün gelin işte ne etiket sevdası buArtık etiket bile atmıyorsunuz 🥺🥺🥺![]()
Davetiye olmadan gelmem5 dakikayla kaçırdık onu da
------
Yahu görün gelin işte ne etiket sevdası bu
Ne hissediyorsun bugün![]()
@batuhankaralar gayet iddialı bir yarışmacıDavetiye olmadan gelmem@batuhankaralar
Benim kutum @batuhankaralar ı çok mutlu edicek %100 eminim 1 tl gelicek hissediyorum
Hayır sana iddialı dedim direkt 1 TL dedin diyeBen iddiasız mı dedim@batuhankaralar
Sen böyle dediğine göre biraz korktumDavetiye olmadan gelmem@batuhankaralar
Benim kutum @batuhankaralar ı çok mutlu edicek %100 eminim 1 tl gelicek hissediyorum
Heee evet ben gayet iddialıyım dediğim de çıkacak zatenHayır sana iddialı dedim direkt 1 TL dedin diye![]()
Hem korktum diyip hem de açmak istiyorsun