O yarışmış mıydı?Sanada gün doğdu
O yarışmış mıydı?Sanada gün doğdu
2 kezO yarışmış mıydı?
1 tanesi yetiyor zatenSonra @12.Adam gibi geriden bakarım
Çok değil toplam 50.000 TL galibaSeni Kaç para zarara uğrattı ?
50 bildirimi es mi geçeyim? Kim bilir neler konuşuldu ve ben asla boşvermem. @12.Adam şuan yarışmacı diye öyle yapamadı. Eksiği doldururum1 tanesi yetiyor zaten
Yaa , niye öyle diyon. Benim totemlerim tutuyor hem ben kime kutu önermişimde kırmızı çıkmış😱😱Evet Mircan Saye'de totemini kullandığına göre 50.000 alması imkansız artık.
Yeter be şaka yapıyoz ciddi ciddi yazıyoooooooooooooooooooooooooooooon50 bildirimi es mi geçeyim? Kim bilir neler konuşuldu ve ben asla boşvermem. @12.Adam şuan yarışmacı diye öyle yapamadı. Eksiği doldururum
Haaa birşey değil o kadar atıp tuttu ki@12.Adam Hamdi Bey günün en yüksek teklifini yaptı ve ilk defa 5 haneye çıktı
20.000 TL veriyor güzel bir cihaz alıp tatile çıksın diyor. Var mısın yok musun önce bunu cevapla
Eğer yokum dersen de ya kendi kutundaki parayı alacaksın ya da @BARON男爵'un karar senin.
------
Çok değil toplam 50.000 TL galiba
Kutusuna gitti de sen kendine odaklansanaHaaa birşey değil o kadar atıp tuttu kiKutusuna mı gitmişti teklifi mi kabul etmişti.
Ben başkaları yarışırken daha çok kazandım, merak etme.Haaa birşey değil o kadar atıp tuttu kiKutusuna mı gitmişti teklifi mi kabul etmişti.
Gözümüzden kaçmış dosi hanım kusura bakmaBaşlık daha 19
Yokum .....Kutusuna gitti de sen kendine odaklansana
Yokuuuuuuuuuuuuum diyooooooooooor.Yokum .....( 5000 ile ayrıldı)
Yarışma heyecanı olur öyle şeyler.Gözümüzden kaçmış dosi hanım kusura bakmaBir kişi bile uyarmadı be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?