Güzel
Güzel
17 ile 20 30 u karıştırmışım.Hala öneri veriyor bak halaaaa
------
Yok la vallaha işim varSen de 20.30'da gidecem dedin başta ben de ona göre plan yaptım
------
Sen sunarsan olabilir ben o saatlerde biraz müsait olmuyorumNeyse bakarız yine
O saatte uyumuş olurum muhtemelen, sabah erken kalktığım için uykum da erken geliyor.
Sjajajsjja17 ile 20 30 u karıştırmışım.
Tamamdır 2 önerini derizO saatte uyumuş olurum muhtemelen, sabah erken kalktığım için uykum da erken geliyor.
Çalışıyorsun değil mi ?O saatte uyumuş olurum muhtemelen, sabah erken kalktığım için uykum da erken geliyor.
Sabar'ı anlatacak durumda değilim şuan... Daha uygun vakitte...@MEnes sana anlatsın
Zaten tehlikeli görünüyor kalsın dediSabar'ı anlatacak durumda değilim şuan... Daha uygun vakitte...
Kimse sana Sabar dışısın diyemez... Sen ruhunun derinliklerinde ne hissediyorsan osundur... SABAR bir insanın ruhuna zuhur etmişse gerisi önemsiz ve teferruattır...Ben de aslında Sabar'ın kurucu üyelerindendim ama nedense @Sherlock asla etiket etmez bizleri öyle durumlarda, daima @MasacRE ve @MEnes ve @Maskeli Fedai 'yi etiket ederek adeta sen Sabar dışısın demeye getirdi, ben de reste rest çekerek öyle olsun çok da önemli değil diyerek köşeye çekildim
Dharma ve Sic Mundus Creatus Est'in kulu kölesiyiz...
Böyle de bir caniyim işte... Yok etmişim 2 haftadır yarışanları...Bu arada @MEnes 2 hafta üst üste 500.000 açtın@Tolstoyevski 2 hafta aynı kutuya denk gelmez diyordu ama yanıldı benzer bir durumda
Darısı @Maskeli Fedai 'nin başınaBöyle de bir caniyim işte... Yok etmişim 2 haftadır yarışanları...
Mükemmel bir ortam hazırlamışsın biz Hain'ler için... İşte bunu sevdim...Darısı @Maskeli Fedai 'nin başına(sen hem onla ortak olacaksın kazandığı paraya, hem de hainlik yaparsın. Seversiniz)
Haftaya ardan çıkaralım. Zaten az kaldı yarışmaMükemmel bir ortam hazırlamışsın biz Hain'ler için... İşte bunu sevdim...
Yarım saat sonra devamı olacak kaçma bir yere...Mükemmel bir ortam hazırlamışsın biz Hain'ler için... İşte bunu sevdim...
Çözeriz umarım, sen bana önceden çıtlatırsın ne zaman olacağını...Haftaya ardan çıkaralım. Zaten az kaldı yarışma
Kalmam zor gözüküyor gözlerimden uyku akıyor...Yarım saat sonra devamı olacak kaçma bir yere...
Aynen çözeriz. Benim bile günler değişiyorÇözeriz umarım, sen bana önceden çıtlatırsın ne zaman olacağını...
------
Kalmam zor gözüküyor gözlerimden uyku akıyor...
Yalan...Çözeriz umarım, sen bana önceden çıtlatırsın ne zaman olacağını...
------
Kalmam zor gözüküyor gözlerimden uyku akıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?