@Tolstoyevski ne diyorsun 3 hakkında
@Tolstoyevski ne diyorsun 3 hakkında
Forumda üyeyim diyor. 4 senedir takılıyorum demiyorBelki 1 sene sonrasında aktif olmuştur
Matematiği zayıftır o zamanForumda üyeyim diyor. 4 senedir takılıyorum demiyorüyelik yılı hesap edilir
Uğurlu sayısı ama . Uğurlu sayı belki kıymetli para@Tolstoyevski ne diyorsun 3 hakkında
Menes, Maskeli, Şerlok, Masacre ve iddiasına göre 12.adam'ın içinde bulunduğu grupSabar da neyin nesi?Bende Dharma girişiminin üyesiyim.
Yahu dur işte ne güzel fikir alıyor çocukUğurlu sayısı ama . Uğurlu sayı belki kıymetli para
Hani herşeyin planlıydı
Onlara göre bende varım ama ben çıktımMenes, Maskeli, Şerlok, Masacre ve iddiasına göre 12.adam'ın içinde bulunduğu grup
Ama Tols'u hiç etiket etmiyorlar gördüğüm kadarıylaOnlara göre bende varım ama ben çıktımTols'da sabar üyesi
Biraz dağıldı ortam ondan olabllirAma Tols'u hiç etiket etmiyorlar gördüğüm kadarıyla
@Tolstoyevski küstü mi birşeye etiketlere bakmıyor@Dosi bu soru zaten plan dahilindeydi ayrıca @Tolstoyevski de yoldaşım kütük olmayan
Menes, Maskeli, Şerlok, Masacre ve iddiasına göre 12.adam'ın içinde bulunduğu grup
Çok tehlikeli bir örgüte benziyor, en iyisi hiç sormadım sayalım.Onlara göre bende varım ama ben çıktımTols'da sabar üyesi
Tolsto bizle Goncalar grubunda....Biraz dağıldı ortam ondan olabllir
Goncalar grubu ne oluyorTolsto bizle Goncalar grubunda....
Anlarsın bir ara..Goncalar grubu ne oluyor
Buradayım@eskici yok mu burda kutusu hakkında fikir alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?