@Tolstoyevski ne diyorsun 3 hakkında
@Tolstoyevski ne diyorsun 3 hakkında
Forumda üyeyim diyor. 4 senedir takılıyorum demiyorBelki 1 sene sonrasında aktif olmuştur![]()
Matematiği zayıftır o zamanForumda üyeyim diyor. 4 senedir takılıyorum demiyorüyelik yılı hesap edilir
![]()
Uğurlu sayısı ama . Uğurlu sayı belki kıymetli para@Tolstoyevski ne diyorsun 3 hakkında
Menes, Maskeli, Şerlok, Masacre ve iddiasına göre 12.adam'ın içinde bulunduğu grupSabar da neyin nesi?Bende Dharma girişiminin üyesiyim.
![]()
Yahu dur işte ne güzel fikir alıyor çocukUğurlu sayısı ama . Uğurlu sayı belki kıymetli para
Hani herşeyin planlıydı![]()
Onlara göre bende varım ama ben çıktımMenes, Maskeli, Şerlok, Masacre ve iddiasına göre 12.adam'ın içinde bulunduğu grup![]()
Ama Tols'u hiç etiket etmiyorlar gördüğüm kadarıylaOnlara göre bende varım ama ben çıktımTols'da sabar üyesi
![]()
Biraz dağıldı ortam ondan olabllirAma Tols'u hiç etiket etmiyorlar gördüğüm kadarıyla![]()
@Tolstoyevski küstü mi birşeye etiketlere bakmıyor@Dosi bu soru zaten plan dahilindeydi ayrıca @Tolstoyevski de yoldaşım kütük olmayan
Menes, Maskeli, Şerlok, Masacre ve iddiasına göre 12.adam'ın içinde bulunduğu grup![]()
Çok tehlikeli bir örgüte benziyor, en iyisi hiç sormadım sayalım.Onlara göre bende varım ama ben çıktımTols'da sabar üyesi
![]()
Tolsto bizle Goncalar grubunda....Biraz dağıldı ortam ondan olabllir![]()
Goncalar grubu ne oluyorTolsto bizle Goncalar grubunda....
Anlarsın bir ara..Goncalar grubu ne oluyor![]()
Buradayım@eskici yok mu burda kutusu hakkında fikir alsak![]()