@eskici 3 numara diyorum.Kırmızı olduğuna %100 emindim çünkü
Ama sen çok ısrar ettin bir de çok ciddi yazdın açayım dedim. Çünkü @Cervantes'e bayadır yoktun körelmişsindir dediğin an kırmızı olduğunu anlamıştım.
Doğru onu da demiştimKırmızı olduğuna %100 emindim çünkü
Ama sen çok ısrar ettin bir de çok ciddi yazdın açayım dedim. Çünkü @Cervantes'e bayadır yoktun körelmişsindir dediğin an kırmızı olduğunu anlamıştım.
@xdragxx sıradakini alalım@eskici 3 numara diyorum.
Ama işte 3-4 kez alıntı yapıp ne alaka ne alaka dediğin için kafamı karıştırdın...Doğru onu da demiştimbile bile açmak bu olsa gerek
Hala ya... Ben sana boşuna planım var demedim...@eskici 3 numara diyorum.
Yok plan deyip durmanı merak ettimAma işte 3-4 kez alıntı yapıp ne alaka ne alaka dediğin için kafamı karıştırdın...
Almıştım aslında tüyoyu en kötü kırmızıyla gidecektim ama ekşın yaptık durduk yere maalesef.
18 son kararım.
------
Hala ya... Ben sana boşuna planım var demedim...
Sabahtan beri planım var planım var diyorsun görüyoruz planlarını.Ama işte 3-4 kez alıntı yapıp ne alaka ne alaka dediğin için kafamı karıştırdın...
Almıştım aslında tüyoyu en kötü kırmızıyla gidecektim ama ekşın yaptık durduk yere maalesef.
18 son kararım.
------
Hala ya... Ben sana boşuna planım var demedim...
Çünkü aşırı belli ettinYok plan deyip durmanı merak ettim
En kötü 150.000 ile gidecektim 16'da kırmızı olduğunu biliyordumSabahtan beri planım var planım var diyorsun görüyoruz planlarını.
Tüyo değildi. Tüyo yu 1 kere verdim onu da dinlemedin.Çünkü aşırı belli ettinYahu yarışmacılar anlamaz ama ben anlıyorum tüyoları
18 sk bu arada
TüyoyduTüyo değildi. Tüyo yu 1 kere verdim onu da dinlemedin.
25 TL
Örf tamam hadi. SıradakiTüyoyduİlk verdiğin tüyoydu hatta
Şimdi o 1 TL ile git de göreyim seni çakma Koyu Bilal.En kötü 150.000 ile gidecektim 16'da kırmızı olduğunu biliyordum
Örf tamam hadi. Sıradaki
O zor işteŞimdi o 1 TL ile git de göreyim seni çakma Koyu Bilal.
Son ikiye saklarsın sanıyordum
Son kararım
Ya şu sayıları tamamen al kafam karışıyor fena değil ki iyi hattaSon ikiye saklarsın sanıyordum
10000 TL
Tekrar bak spoi kutusunaYa şu sayıları tamamen al kafam karışıyor fena değil ki iyi hatta
Sende kırmızı olduğunu biliyordum ondan sona bırakacaktım ama bir anlık hatayla açtım
10.000 değil mi işte?Tekrar bak spoi kutusunahadi teklif öncesi son kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?