Risk budur Dosi son kararımYanında 500.000 varken 😱 yakınlarında da 50 bin 40 bin açılmışken hatta 1.000
Büyük ihtimalle kırmızı ama aklımdaydı
Risk budur Dosi son kararımYanında 500.000 varken 😱 yakınlarında da 50 bin 40 bin açılmışken hatta 1.000
Eminmisin? Sanki kendi başına daha iyi gidiyordunFena değiiiil hiç
@The_Erinch'i de kırmayıııp dünyalar tatlısı Elaine'i de açalım
Bu da kırmızı olursa öneri almayacam zaten Sk dedik artıkEminmisin? Sanki kendi başına daha iyi gidiyordun
Bu akşam benden hiç öneri almadın...Bu da kırmızı olursa öneri almayacam zaten Sk dedik artık
Sana tüyo vermeye çalıştım ve bu son tüyoydu. Yarışma başında ilginç şeyler oldu dedim.Risk budur Dosi son kararım
Büyük ihtimalle kırmızı ama aklımdaydı
Aldı ya bak gitti 500 binBu akşam benden hiç öneri almadın...
NEDEN???
@The_Erinch sağ ol...Sana tüyo vermeye çalıştım ve bu son tüyoydu. Yarışma başında ilginç şeyler oldu dedim.
Yanyana iki 500.000 buldun
Ne zaman aldı? 😱Sana tüyo vermeye çalıştım ve bu son tüyoydu. Yarışma başında ilginç şeyler oldu dedim.
Yanyana iki 500.000 buldun
------
Aldı ya bak gitti 500 bin
Kötü oldu. Neyse daha bir 500.000 daha var@The_Erinch sağ ol...
Bir kaç kereNe zaman aldı? 😱
Kız saçmalama hiç öneri vermedim ben bu aakşam.Kötü oldu. Neyse daha bir 500.000 daha var
------
Bir kaç kere
Kendi kutun hakkında önerin varsa alayım yanına da bir kutu öner ama fazlası olmasınBaşkalarından aldın ama korkma yemem...
Sana demedim zatenK
Kız saçmalama hiç öneri vermedim ben bu aakşam.
E neden beni alıntılıyorsun?Sana demedim zaten
Benim son iki kutum kafamda zaten o yüzden pek de önemi yok aslındaBen sana bugün tüm düşünceleri at ilginç şeyler oldu dedim. Neyse
YOK...Kendi kutun hakkında önerin varsa alayım yanına da bir kutu öner ama fazlası olmasın