Benim moralimi bozdunuz. Neyse kaç kutu açrım
Benim moralimi bozdunuz. Neyse kaç kutu açrım
yesssBenim moralimi bozdunuz. Neyse kaç kutu açrım6 mı?
Artık iki kere son kararın mı diye tekrartlamayalım en iyisi bu tür ufak şeyler illa ki olabilir canım sorun yok@xdragxx ile moralimi bozdunuz. Ondan oldu![]()
Sürekli mavi çıkardığım ve bu seferde öyle olduğu için yine ilginç attı.Eyvah ilginç attı, kesin kırmızı...
@emreemreu bugün yakan taraftaArtık iki kere son kararın mı diye tekrartlamayalım en iyisi bu tür ufak şeyler illa ki olabilir canım sorun yok500.000 çıksaydı da yine onu açacaktık sonuçta, totemi bozamazdım
@emreemreu ya güvenerek risk alıyorum ve 6 numara diyorum... Son kararım...
4'ü niye kattın şimdi bir an 500.000 açtık yine sandım 1 dakika sonra jeton düştü ben de diyorum 250.000 ne alaka@emreemreu bugün yakan taraftaHamdi Bey sevindi.
4 numara 500.000 di. Sen 5 numarasın ve 6 numara
@Angelica
250.000
Sadece sıralama olarak tüyo verdim4'ü niye kattın şimdi bir an 500.000 açtık yine sandım 1 dakika sonra jeton düştü ben de diyorum 250.000 ne alaka
Olsun 500.000 den iyidir, negatif düşünmeyelim de kötü oldu be... @emreemreu yaktın yaktın....
------
3 numara @eskici diyeceğim sanırım... Burada mı bakalım![]()
3'ü senden önce dedim, telafi sayılmaz artık@Tolstoyevski bunu hemen telafi etmeliyim. 3 numarayı aç gitsin.![]()
Ben mavi hissediyorum demiştim, tekrar hatırlatayım.4'ü niye kattın şimdi bir an 500.000 açtık yine sandım 1 dakika sonra jeton düştü ben de diyorum 250.000 ne alaka
Olsun 500.000 den iyidir, negatif düşünmeyelim de kötü oldu be... @emreemreu yaktın yaktın....
------
3 numara @eskici diyeceğim sanırım... Burada mı bakalım![]()
Aynı anda demişiz. Ben senin mesajı görmemiştim. Artık açmak şart oldu hem de şapşart.3'ü senden önce dedim, telafi sayılmaz artık![]()
3 numara son kararım diyorum... Artık içgüdümü dinleyeceğim bir süre... @Dosi
Niye acele ettin3'ü senden önce dedim, telafi sayılmaz artık![]()
3 numara son kararım diyorum... Artık içgüdümü dinleyeceğim bir süre... @Dosi
Korktum bir an ama yok artık derdik üst üste o kadar kırmızının dizilmesi tüyler ürpertirdi