Arka arkaya açan bile vardı.ilk kutu ile 500k açan başka birisi var mı
Arka arkaya açan bile vardı.ilk kutu ile 500k açan başka birisi var mı
Neden spoiler kutusunda vermiyorsunuz? Öyle daha heyecanlı oluyordu.
Pardon da sana kim böyle sun dedi? 2 kez son kararım dediği halde son kararın mı diye 3.kez sorunca 40.000 TL vardı dedim sadece.
Gavur tarafıylan düşünüyor... @emreemreu16 numarayı hissediyorum... @emreemreu ne diyorsun
yooo pazara gitmiştim ondanSusmayı öğrendin sonunda yani.
Ben geldimmmmmAma sana tüyo verdim karar değişince kırmızı olur diye 😱
Evet ilk kutuda çıkan miktar:
@Sherlock @Cervantes @EmreCan @Zeyno @The_Erinch @DarkLegenD @Araf @serhatt @Maskeli Fedai500.000 TL
İlkini İngilizce yazdı. İkinciyi henüz görmedim. Başka mesajlarla yoğunluk oldu diye.Pardon da sana kim böyle sun dedi? 2 kez son kararım dediği halde son kararın mı diye 3.kez sorunca 40.000 TL vardı dedim sadece.
İyiymiş yine hiç yoktan☺
Şuan kızgınım ondanNeden spoiler kutusunda vermiyorsunuz? Öyle daha heyecanlı oluyordu.
Onun kutusu da kendisi gibi uğursuzluk getirirAra sıra şarkı paylaşımlarını unutma madem ama neden liste dışında başladın
@Cervantes bugün kendi kutun hk ne düşünüyorsun@The_Erinch @EmreCan
Foruma geleli dakika olmuş kişiye de sarkıntı olmazsın be... @Dosi @xdragxx @Maskeli FedaiForuma hoş geldiniz @Serenat hanım kutu öneriniz var mı
Tamam insanlık hali bir şey demiyorum kiİlkini İngilizce yazdı. İkinciyi henüz görmedim. Başka mesajlarla yoğunluk oldu diye.
İlk turu bitir istediğin gibi. Ondan sonra duygularımı belirteyim. Ben biraz kutu açtın diye düşünmüştüm.16 numarayı hissediyorum... @emreemreu ne diyorsun
Ne iyisi. Kötü oldu @Tolstoyevski içinİyiymiş yine hiç yoktan☺
Tamam o zaman böyle devam, boşver.Şuan kızgınım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?