Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada bir tüyo var gibi @Tolstoyevski, dikkatli okumak lazım.
Her 2 ihtimali söyledim. Hangisini uygulasa ve tersi olsa diğerini söyleyip bu tüyoydu diyeceğim
yani seni açsa ve mavi olsa, bak tersi oldu demiştim diyeceğim ama seni açsa ve kırmızı olsa 'bak sana bu kez tutabilir' demiştim diyeceğim
@Tolstoyevski @xdragxx
------

Asıl tüyoyu şurada verdi, kullandığı emojinin rengine dikkat
Yok mesaja tepki bırakmadın görmedin diye bende yazdım birleşin diye ama o ara @Cervantes yazınca ayrı mesaj oldu

Reactions: Cervantes

Reactions: Dosi
@Tolstoyevski kendini tanıt. (bu mesajı beklemen gerekir
)
Öncelikle CV'm ile başlayalım

Fakir ama gururlu bir genç olarak başladığım Zey TV kariyerimde kısa sürede yükselip önce genel müdürlük, sonra CEO'luk daha sonra ise yarı patronluğa kadar yükseldim...

İstanbul'da bir yalıda yaşamaktayım. Emrime amade 5 arabam, 4 apartmanım, 2 tane 5 yıldızlı otelim, at ve inek çiftliğim, bir çift de ayakkabım bulunmaktadır... İsrafı sevmem, bir ayakkabıyı eskitmeden ötekini almam...

Reactions: Cervantes and Dosi
Ee başladık nerde yarışmacı

------

@serhatt tam senlik

Maşallah cidden çok tasarruflu bir arkadaş.

Ee başladık nerde yarışmacı

------

@serhatt tam senlik

Maşallah cidden çok tasarruflu bir arkadaş.
Biraz da unutkan biriyim o yüzden unuttuğum şahsıma ait gayrimenkul hisselerim, yazlıklarım, helikopterim gibi bir takım şeyler de söz konusu... Ama genel olarak tüm bunları bitcoin yoluyla elde etmiş olup çok sonradan farkına vardığım için ansızın zengin olan görmemiş bir tipim...

Reactions: Dosi and Cervantes
Aman aman. Seni artık ortaklıktan çıkarma zamanımız gelmiş

------

Hadi bakalım ilk kutudan başlayalım

Reactions: Tolstoyevski
Aman aman. Seni artık ortaklıktan çıkarma zamanımız gelmiş

------

Hadi bakalım ilk kutudan başlayalım
ZEY TV'nin binasını yenileyio gökdelen haline getirme projesini de kendi servetimden karşılıyorum ama bildiğin üzere
Ayrıca kanala dair birçok sponsorluğu sen nasıl karşılıyor sanıyordun 😱 Biz o kadar senin için çalışalım, sen ise nankörlük et vayyy beee.....

Reactions: Cervantes and Dosi
Evet, Tarkan ile açılışı yapalım

------

Neyse bunları daha konuşuruz. 10 dakika oldu daha bir kutu demedin

Bu hafta mavi hissediyorum, düşük var bence kutumda.
Öyleyse 1 numara bekleyebilir, bir teklif öncesi düşük açmak daha iyi bir teklife neden olur zira erkenden mavileri tüketmeyelim

4 numarayla açılış yapmak istiyor gibi gibiyim...

Reactions: Dosi and Cervantes
Öyleyse 1 numara bekleyebilir, bir teklif öncesi düşük açmak daha iyi bir teklife neden olur zira erkenden mavileri tüketmeyelim

4 numarayla açılış yapmak istiyor gibi gibiyim...
@AteşBöceği yani

Düşüncen farklıymış. Bakalım vazgeçip kırmızı açma istatistiği devam edecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...