Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

@AteşBöceği 'nin açtığı bir konuda şaka yollu bir benzetme yapmıştım ancak sen yine ciddiye almıştın.
Konuyu aradım ama bulamadım.
Aha! Soğuk nevale olayı
@Tolstoyevski
Ama yok başka mevzular vardı sanki
paranın değiştirdiğinş vs. bir sürü üst üste suçlama yapıp, seni kanalda istemediğimi dillendirdin milette

Aha! Soğuk nevale olayı
@Tolstoyevski
Ama yok başka mevzular vardı sanki
paranın değiştirdiğinş vs. bir sürü üst üste suçlama yapıp, seni kanalda istemediğimi dillendirdin milette
Bak unutmamış, hepsini tek tek not etmiş bir yere.
Dediğim gibi forumda en çok vakit geçirdiğim konu bu olduğu için artık olacak o kadar.

Reactions: Dosi
Hadi ben yavaştan kaçar
uyku düzenimi ayarladım bu ara. En fazla 1e kadar durma olarak şartlandırdım kendimi
daha 1 saat var ama biraz mutfak toparlanması, evrak kağıt işleri bi yarım saatimi yer. Sabah çok erken kalkmıştım

@Cervantes @Tolstoyevski çok dedikodu etmeyin

İyi geceler

Seni şimdi daha iyi anladım, Allah yardımcın olsun.
@Dosi ile ortak olmak hem çok iyi, hem de bir o kadar zor olmalı.
@Dosi şimdi diyordur ki hiçbir şey göründüğü gibi değil, dışı seni içi beni yakar diye düşünüyordur

Her ne kadar patates haşlamasına çevirse de bizi @Dosi ile ortaklık bir başka güzel, hem haşlıyor hem de merhametli davranıyor yani kendisine has bir dengesi var ve iyi ki de var

Reactions: Cervantes and Dosi
Harikalık değil ama neyse
haşlama yok

Reactions: Tolstoyevski
Tatlı uykular dilerim uykucu kedi

Reactions: Dosi
İyi geceler. Dedikodu bizlik değil, etmeyiz.

İyi geceler. Dedikodu bizlik değil, etmeyiz.
Uyudu sanırım, şimdi rahatız
Özelde dediğin o şeye katılıyorum ama kızın arkasından çok da konuşmayalım şimdi sabaha haşlamalı patatese çevirir bizi valla Mikasa modunu açarsa
Ama evet özelde dediğin gibi biraz öfkeli son dönemlerde... Diğer dediğin şeye ise şok oldum 😱

Reactions: Dosi and Cervantes
Yapma sonra sabah beni kevgire , seni de haşlanmış patatese çevirir dediğin gibi.