Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

@AteşBöceği 'nin açtığı bir konuda şaka yollu bir benzetme yapmıştım ancak sen yine ciddiye almıştın. :A Konuyu aradım ama bulamadım. :D
Aha! Soğuk nevale olayı :A @Tolstoyevski
Ama yok başka mevzular vardı sanki :A paranın değiştirdiğinş vs. bir sürü üst üste suçlama yapıp, seni kanalda istemediğimi dillendirdin milette :A

Aha! Soğuk nevale olayı :A @Tolstoyevski
Ama yok başka mevzular vardı sanki :A paranın değiştirdiğinş vs. bir sürü üst üste suçlama yapıp, seni kanalda istemediğimi dillendirdin milette :A
Bak unutmamış, hepsini tek tek not etmiş bir yere. :A Dediğim gibi forumda en çok vakit geçirdiğim konu bu olduğu için artık olacak o kadar. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hadi ben yavaştan kaçar :A uyku düzenimi ayarladım bu ara. En fazla 1e kadar durma olarak şartlandırdım kendimi :A daha 1 saat var ama biraz mutfak toparlanması, evrak kağıt işleri bi yarım saatimi yer. Sabah çok erken kalkmıştım :A
@Cervantes @Tolstoyevski çok dedikodu etmeyin :A
İyi geceler :bhr:

Seni şimdi daha iyi anladım, Allah yardımcın olsun. :A @Dosi ile ortak olmak hem çok iyi, hem de bir o kadar zor olmalı. :A
@Dosi şimdi diyordur ki hiçbir şey göründüğü gibi değil, dışı seni içi beni yakar diye düşünüyordur :A

Her ne kadar patates haşlamasına çevirse de bizi @Dosi ile ortaklık bir başka güzel, hem haşlıyor hem de merhametli davranıyor yani kendisine has bir dengesi var ve iyi ki de var :bhr: :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
@Dosi şimdi diyordur ki hiçbir şey göründüğü gibi değil, dışı seni içi beni yakar diye düşünüyordur :A

Her ne kadar patates haşlamasına çevirse de bizi @Dosi ile ortaklık bir başka güzel, hem haşlıyor hem de merhametli davranıyor yani kendisine has bir dengesi var ve iyi ki de var :bhr: :A
Harikalık değil ama neyse :A haşlama yok :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hadi ben yavaştan kaçar :A uyku düzenimi ayarladım bu ara. En fazla 1e kadar durma olarak şartlandırdım kendimi :A daha 1 saat var ama biraz mutfak toparlanması, evrak kağıt işleri bi yarım saatimi yer. Sabah çok erken kalkmıştım :A
Tatlı uykular dilerim uykucu kedi :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İyi geceler. Dedikodu bizlik değil, etmeyiz. :A

İyi geceler. Dedikodu bizlik değil, etmeyiz. :A
Uyudu sanırım, şimdi rahatız :A Özelde dediğin o şeye katılıyorum ama kızın arkasından çok da konuşmayalım şimdi sabaha haşlamalı patatese çevirir bizi valla Mikasa modunu açarsa :A Ama evet özelde dediğin gibi biraz öfkeli son dönemlerde... Diğer dediğin şeye ise şok oldum 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Uyudu sanırım, şimdi rahatız :A Özelde dediğin o şeye katılıyorum ama kızın arkasından çok da konuşmayalım şimdi sabaha haşlamalı patatese çevirir bizi valla Mikasa modunu açarsa :A Ama evet özelde dediğin gibi biraz öfkeli son dönemlerde... Diğer dediğin şeye ise şok oldum 😱 :A
Yapma sonra sabah beni kevgire , seni de haşlanmış patatese çevirir dediğin gibi. :A

Yapma sonra sabah beni kevgire , seni de haşlanmış patatese çevirir dediğin gibi. :A
Yok canım merhametlidir o bize kıyamaz bakma atıp tuttuğununa... :A

(
haslanmis-patates-kac-kalori-600x400.jpg

)

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes